To nevie ani ten "hore", priznám farbu, veci sa majú takto:
Dostavaný úsek som vytiahol zo Šale až za Trnovecký most po koniec odpadovej haldy Dusla, vymenil som niektoré objekty v dostavanom úseku a ďalej som sa trate nedotkol z dôvodu že som zhromaždil asi 100 MB modelov, ktoré chcem zapracovať do trate a podosádzať na už postavené úseky, a hlavne nahradiť niektoré objekty skupinovými kvôli fps atď.Okrem toho som naskinoval síce pár nákladných vozov a lokomotív, ktoré sú už k downloadu a neskôr pribudnú ďalšie, no a pomaly sa učím tvorbu kabín, resp. jednu som už dokončil pre jeden nový pripravovaný model.No a popri tom taktiež chodím do školy, do práce a venujem sa manželke.Je toho dosť, ale čo sa týka vozov a mašín: Týmito skinmi si síce komplikujem prácu okolo trate, čo môže pár ľudí aj nasrať ale chcem aby po trati chodili autentické vozidlá a skutočnosť je taká že niektoré vozidlá tam aj chýbajú, čo sa týka typov, hlavne nákladných vozov.Veľmi by mi uľahčilo robotu keby sa niekto prihlásil o fotky vozidiel z tejto trate a prispel nejakými skinmi ale nikoho do toho nútiť nemôžem, takže po troche si všetko robím sám vrátane nočných a zimných textúr objektov v trati.Veď nakoniec ponúkol som fotky do pľacu, ozvali sa asi len 3-4 ľudia, ale aj tým vďaka a to je všetko, globálny problém-málo tvorcov-veľa konzumentov stále pretrváva takže trend ostáva tento, ozaj a Ty si už naskinoval tú staničnú budovu vo Vajnoroch? No a ešte k tej streche tej x63:Laco nehnevaj sa na mňa ale niečo Ti poviem, Ty máš taktiež svoju prácu, rodinu, problémy atď. ALE:Ku nám chodí x63 raz do týždňa a to je pochopiteľne stále pod špagátmi, takže fotiť strechu je z mojej strany samovražda, Ty máš depo na hlavnom kde je lávka na nulkových kanáloch skoro na dosah, je problém pre Teba ako pre Blaváka ísť do depa a spraviť pár detailov strechy! Alebo tam pôjdem ja z Levíc /možno to mám bližšie !?/?