StrojvedouciDoBoha
Cestující
Vrbam napsal:Falls -y mají tuším ještě další omezení - 100km/h prázdné a ložené 80 km/h
Tak jest
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vrbam napsal:Falls -y mají tuším ještě další omezení - 100km/h prázdné a ložené 80 km/h
No cab na 210 vypadá úplně jinak a není podobný ani 110 ani 111.....tedy vzdáleně možná na 110.....ten cab na 210 mám, ale kdo ho dělal fakt nevím....není u toho readme....palo napsal:No viem aj ja mam tu stranku lenze skoda ze su len na 110 111kabiny.Ja viem ze to je to iste ako 210 ale nevadi. :salut:
Martens napsal:No cab na 210 vypadá úplně jinak a není podobný ani 110 ani 111.....tedy vzdáleně možná na 110.....ten cab na 210 mám, ale kdo ho dělal fakt nevím....není u toho readme....palo napsal:No viem aj ja mam tu stranku lenze skoda ze su len na 110 111kabiny.Ja viem ze to je to iste ako 210 ale nevadi. :salut:
Nechci tady nahrazovat moderátora, ale takovéto věci byste si možná mohli řešit přes SZ...palo napsal:A tu cabinu co mas ty by si mi nemohol poslat na moj e-mail....palo685@azet.sk.DAKUJEM