Nákladní vozy - skiny, repainty, modely

No keď je, tak to je len dobré lebo ja o žiadnom neviem, existuje ruský model ale neviem že by niekto k nemu robil FT.

duuso napsal:
No keď je, tak to je len dobré lebo ja o žiadnom neviem, existuje ruský model ale neviem že by niekto k nemu robil FT.

Bohužel, tento ruský model má definovaný materiál SolidNorm a tak není možné jako u čmeláka schovat spřáhlo do alfakanálu. Už jsem se tím kdysi trochu zabýval :(

Prosím Vás potřebuji poradit mám ve složce common.snd složku vozy a v ní zvuky, ale u některých zvuků konkrétně u CDvuzNakl2n, CDvuzNakl2nLozeny, CDvuznakl4n, CDvuzNakl4nLozeny, CDvuzOs2nEx, CDvuzOs4n2Ex mi to hází chyby, že nelze najít zvuk těchto vozů i když tam zvuky jsou děkuji.

Gkks ČSD

Tož molodci, môžete sosať, samozrejme za predpokladu, že chcete :cool:

82b540609d071777236761b67d132830.jpg

Model má postupné zjednodušenie s viditeľnosťou 150 a 1500 m, 5402 poly a 0,78 kujus. Spriahla sú nastavené na default 30 cm.
Konštruktívnu kritiku a rozumné nápady môžete poslať na moju mailovú adresu, ostatnú kritiku, buzeráciu a hlúpe dotazy adresujte na lampáreň v žel. stanici Praha Bohnice.

Naposled editoval moderátor:
RE: Gkks ČSD

Tax napsal:
Tož molodci, môžete sosať, samozrejme za predpokladu, že chcete :cool:

http://xtrain.alsat.sk/msts/freight/csdvaggkks-br1.jpg

Model má postupné zjednodušenie s viditeľnosťou 150 a 1500 m, 5402 poly a 0,78 kujus. Spriahla sú nastavené na default 30 cm.
Konštruktívnu kritiku a rozumné nápady môžete poslať na moju mailovú adresu, ostatnú kritiku, buzeráciu a hlúpe dotazy adresujte na lampáreň v žel. stanici Praha Bohnice.
Ahoj Taxi.
Paráda a já mám o vůz více pro aktivitu Gerlach. Konečnš již skoro hotovou.;);)
Díkes za nádherný model.
S pozdravem Dan

Nevíte kde jsou ke stažení zvuky na zssk vagony fals-ax a fals-sdt a take zssk zagkks,zagks?? DIKI

Vozy fals neznám, znám Falls nebo Fals.
ax - to má asi být AX BENET
sdt neznám - znám SD (Severočeské Doly) nebo DNT ( Doly Nástup Tušimice).
Zvuky jsou taky na duuso.demmsts.sk v sekci Zvuky.

VáclavS napsal:
Vozy fals neznám, znám Falls nebo Fals.
ax - to má asi být AX BENET
sdt neznám - znám SD (Severočeské Doly) nebo DNT ( Doly Nástup Tušimice).
Zvuky jsou taky na duuso.demmsts.sk v sekci Zvuky.

Ano tyto vozy je u nich napsáno fals jsem stáhl na duso demsk ale jsou to ty zelené a modré slovenské vozy a cisternove zagkks a zagks a když to zapnu z těmi zvuki co mám vypíše to chybu a klekne hra

Tax napsal:
Vagón Českej pošty Gbkkqs ( autor 3D modelu Kebarko, skin Josef Vogeltanz ) je k downloadu na mojom webe

http://xtrain.alsat.sk/screen/msts-freight/cp-gbkkqs7.jpg
Ahoj Taxi, co takhle i skin varianty ČSD, aby se to tak nevyjímalo tématickému celku modelů ČSD na tvých stránkách.:D:D:D:D:D:D Jinak vagónek moc pěkný, jen co je pravda.;)
S pozdravem Dan.:cool:

Dan J. napsal:
Ahoj Taxi, co takhle i skin varianty ČSD, aby se to tak nevyjímalo tématickému celku modelů ČSD na tvých stránkách.:D:D:D:D:D:D Jinak vagónek moc pěkný, jen co je pravda.;)
S pozdravem Dan.:cool:
Dane, jak vidíš, ja som na tom vagóne prstom nepohol, iba som poskytol priestor na serveri. Keďže skinovať nejako zvlášť nezamýšľam, tak na verziu ČSD musíš presvedčiť niekoho druhého ... :D

Díky za další povedený vagon do MSTS hned ho použiji do připravované aktivity, vypadá nádherně. Pro mě stačí verze ČD, ale kdyby vyšla varianta ČSD tak to bude ještě lepší.

David Hájek poskytl sadu poměrně kvalitních fotografií (viz. thread v Burze), Textury jsem dělal na neméně kvalitní Kebarkův model. Dodal jsem jen trochu "přidané hodnoty" v podobě pečlivosti a nějaké té praxe.
Samozřejmě jsem rád, že se tahle alternativa malešického pošťáku líbí. Varianta ČSD nebo zelený spěšninový vůz Gbqs záleží zda se podaří opatřit vhodné podklady pro textury. (Gbqs je prakticky konstrukčně shodný s Gbkkqs)

VáclavS napsal:
Zkus stránky o trati 240, Petr Kapoun je dělal tak by tam mohly být ke stažení když nejsou u Duusa.

Ja je tam nenašel ty zvuky kde si myslel že jsou??
Prosím vás kde najdu zvuky pro duusovy vagony?:zssk Fals-sdt,zssk Fals-ax
a zssk zagks,zssk zagkks?? DIKI

Naposled editoval moderátor:
varianta č. 2

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img5.imageshack.us/img5/7213/postagbkkqsfr0.jpg

Dobrý večer. Snad komunita nepohrdne mým drobným příspěvkem do vozového parku. Možná se někdo pozastaví nad tím, proč je tady (téměř) totožný skin poštovního vagonu Gbkkqs. No prostě vznikl souběžně se skinem pana Josefa Vogeltanze, což podle mě není na škodu, neb lepší jsou jistě vagony dva, než žádný. Je to moje skinařská prvotina a i práce s pokročilejším grafickým editorem (Gimp) byla pro mě v tomto případě novinkou. Děkuji tímto autorovi modelu (Kebarko) za povolení k vydání skinu a Davidu Hájkovi za pěkné fotky, které mi dodaly impuls k této tvorbě. Náměty a připomínky na případné korekce chyb piště prosím formou SZ. Skin je ke stažení na níže uvedené adrese. Snad se bude líbit.
S pozdravem Martin
http://www.edisk.cz/stahni/32498/posta_Gbkkqs.zip_6.35MB.html

Back
Nahoře