Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
martin151 napsal:Dobrý večer chtel jsem se jenom zeptat jestli někdo nemá nákladní vagon DB_Habbins potřebuju ho do jedný aktivity a nikde ho nemůžu najít tak jestli by ste ho někdo měl tak mi ho prosím pošlete na můj e-mail MartinWittich@seznam.cz předem děkuji
nebulus napsal:Tax: Budú aj naložené verzie? Za éry ČSD ešte bolo čo voziť, ináč to nebude podľa reality a tú potrebujeme ako soľ.![]()
Tax napsal:Než ho testeri riadne preklepú vymodelujem nejaké vhodné náklady.
Vrbam napsal:Co zkusit za náklady toto: prkna nebo bedny pod plachtou, dřevo, různé druhy kovových profilů, potrubí, dřevěné bedny
alcapone napsal:...
Počkej si tak 14 dní, kdy bude ke stažení nová trať 310. Tentokrát už opravdu dle skutečnosti.
Davide, tebe by som neurobil taký kopanec do zadku, aby neboli aj súčasné verzie. Samozrejme, že urobím aj tie, i keď nejaký deň - dva - tri to potrvá - ona tam bude nutná mierna úprava modelu, ale pôjde to ... že si to tyDavid Hájek napsal:... možná troufalá otázka milovníkovi let dávno minulých,ale je v plánu i tvorba vozu Kbkks /Nsk/ ve verzi ČD/ČDC ?
Tax napsal:Davide, tebe by som neurobil taký kopanec do zadku, aby neboli aj súčasné verzie. ...
David Hájek napsal:alcapone napsal:...
Počkej si tak 14 dní, kdy bude ke stažení nová trať 310. Tentokrát už opravdu dle skutečnosti.
Nazdar Alcapone,
něco mi/nám ohledně nové 310-tky uniklo ??? Jestliže ano,tak kdy přesně a kde si ji budeme moci opatřit ?