Trať ŽSR 160

Ďakujem za podporu. :)
Košice - Zvolen
Moldava n/Bodvou - Medzev
Plešivec - Muráň
Jesenské - Rimavská Sobota
Po dokončení Košice - Zvolen potom Banská Bystrica - Margecany už keď som ju načal,ak sa nič neprihodí. Presný termín a podobne netuším. :)
Výborne, Ďakujem za odpoveď a príjemný večer prajem.

Je to paráda.. 754ky už horia nedočkavosťou. Aj nejaký ten nový cab sa na ne chystá, takže možno to bude súhra skvelých vecí do hry. Teším sa, že stále sa nájdu ľudia, ktorí tomu venujú voľný čas. Len tak ďalej Páni, držím palce!
Ďakujem za podporu,a k tým 754 ,hlavne nech im depo spraví riadnu generálku,keďže miestami sa zapotia pri stúpaní. Aktuálne TTP ukazuje stúpania medzi dopravňami avšak TTP má vo zvyku klamať,poväčšine je stúpanie väčsie ako uvádzajú. :)IMG_20200830_105619.jpg

Tak aj na Harmanec je to slušný kopec, ale tie Košice sú predsalen ďalej. Doteraz sú niektoré štvorky s ryskami na 800 otáčok. Celkom by ma zaujímalo, či je to naozaj reálne, výjsť to v nejakom rozumnom čase, na tak nízkych otáčkach.

Je pekné vidiet, že sa niekto obul do južnej neelekrikovanej hlavnej trati Košice-Zvolen, aspoň s inštalaciou kablov nebude problem :)
Cestovat rychlikom spodnou trasou do Bratislavy s Košic je v sučasnosti velke utrpenie, tam asi tie najšpinavšie a najstaršie vagony radia, cez okno ani nevidiet..... Ale kto potrebuje sa dostat s Košic do Zvolena inu možnost nema. Jedine vrchnou trasou s prestupami v Ružomberku na autobus, to časovo vyjde na stajno :D
A popri tom si myslim, že asi najkrajšia trat, čo mame na Slovensku, ta priroda a tie reliefy nemaju chybu, stiahneš okno a tak krasnu prirodu dookola vidiet, stoji to za to, aj za 2-hodinove meškanie :D
Co sa tyka toho, že preniest ju do hry, či do Msts alebo Openrails je velka vyzva a všetci na to čakame, vozit sa po kopcoch na neelektrifikovanej trati s motorovymi lokomotivami v čele rychlika, to bude určite pecka :)
Držim ti bratu všetky palce, aj na nohach, nevzdavaj to, toto mat v hre a mame vsetky hlavne tahy z vychodu do Blavy. Klobuk dole pred vami, modermi a stavitelmi tratí....

Je pekné vidiet, že sa niekto obul do južnej neelekrikovanej hlavnej trati Košice-Zvolen, aspoň s inštalaciou kablov nebude problem :)
Cestovat rychlikom spodnou trasou do Bratislavy s Košic je v sučasnosti velke utrpenie, tam asi tie najšpinavšie a najstaršie vagony radia, cez okno ani nevidiet..... Ale kto potrebuje sa dostat s Košic do Zvolena inu možnost nema. Jedine vrchnou trasou s prestupami v Ružomberku na autobus, to časovo vyjde na stajno :D
A popri tom si myslim, že asi najkrajšia trat, čo mame na Slovensku, ta priroda a tie reliefy nemaju chybu, stiahneš okno a tak krasnu prirodu dookola vidiet, stoji to za to, aj za 2-hodinove meškanie :D
Co sa tyka toho, že preniest ju do hry, či do Msts alebo Openrails je velka vyzva a všetci na to čakame, vozit sa po kopcoch na neelektrifikovanej trati s motorovymi lokomotivami v čele rychlika, to bude určite pecka :)
Držim ti bratu všetky palce, aj na nohach, nevzdavaj to, toto mat v hre a mame vsetky hlavne tahy z vychodu do Blavy. Klobuk dole pred vami, modermi a stavitelmi tratí....
Zdar,
tak túto trasu som vždy chcel vidieť v MSTS (odkedy ten simulátor poznám), tak som si začal zbierať fotky,podklady atď, poprosil sompotom autora trate ŽSR 150 či by mi vygeneroval terén. No a odvtedy som to mal na DVD v šuflíku, keďže MSTS editor a ja sme sa nezhodli(najskôr chyba medzi PC a stoličkou :D ) a tak mi to ležalo pár rokov, až teraz prišlo Open rails a potom TSRE 5 editor na stavbu tratí, chvíĺu trvalo sa naučiť čítaním tohto fóra a aj Elwas tower, kde je podrobný návod na tento editor, atak potom z dlhej chvíle som si to skúšobne začal staviať až sato celkom rozrástlo. K troleju, aj kvôli tomu že bude menej babračky som si túto trať vybral, a keďže už máme trate BA - Štúrovo, Šurany - Nové Zámky,Dečín - Košice a Humenné - Košice toto pekne doplní južnú trasu. :)
Čo sa týka aktuálneho cestovania do Zvolena je to na ...., mal som tú česť ísť teraz cez výluku a príde mi že ŽSR vlastne nezrýchľuje dopravu ale spomaľuje + k tomu samé pomalé jazdy ( asi by som ich mal aj ja hodiť do trate ) nech to je ako v skutočnosti a Poľana má meškanie 40 -50 min kde v Košiciach už pretáčajú obruče od nedočkavosti. :D
a nakoniec, na trati makám ako za ČSD, čiže pomaly a iste by to malo byť.
samozrejme ďakujem za podporu a trpezlivosť. :)

Zdarec,otázka do pléna : vie niekto o niejakej animovanej točni? Rad by som ju mal v Košiciach,Plešivci a Zvolene aby to vyzeralo reálnejšie.
Za radu vopred Ďakujem. :)

stačí mrknout do čtverce "w-005299+014744.w"
točna - A1t24mFordito.s
doplňkové koleje - A1t2mFordito_Kieg_kozep.s A1t10mFordito_Kieg_kozep.s A1t25mFordito_Kieg.s
rotunda - acrotondepierrequart.s
textury si kdyžtak dohledej podle souboru :)

točna - A1t24mFordito.s
doplňkové koleje - A1t2mFordito_Kieg_kozep.s A1t10mFordito_Kieg_kozep.s A1t25mFordito_Kieg.s
Super ďakujem krasne určíte nám to pomôže, textury v pohode podstate som Hidasnemety a Satorajhuhelly prebral z Alfoldu nechcelo sa mi to staviat nanovo, čo už postavené je len som to trošku prispôsobil svojím pomerom. Ešte raz diky.

točna - A1t24mFordito.s
Miliónkrát vďaka. :)

Back
Nahoře