Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Výborne, Ďakujem za odpoveď a príjemný večer prajem.Ďakujem za podporu.
Košice - Zvolen
Moldava n/Bodvou - Medzev
Plešivec - Muráň
Jesenské - Rimavská Sobota
Po dokončení Košice - Zvolen potom Banská Bystrica - Margecany už keď som ju načal,ak sa nič neprihodí. Presný termín a podobne netuším.![]()
Ďakujem za podporu,a k tým 754 ,hlavne nech im depo spraví riadnu generálku,keďže miestami sa zapotia pri stúpaní. Aktuálne TTP ukazuje stúpania medzi dopravňami avšak TTP má vo zvyku klamať,poväčšine je stúpanie väčsie ako uvádzajú.Je to paráda.. 754ky už horia nedočkavosťou. Aj nejaký ten nový cab sa na ne chystá, takže možno to bude súhra skvelých vecí do hry. Teším sa, že stále sa nájdu ľudia, ktorí tomu venujú voľný čas. Len tak ďalej Páni, držím palce!

Pro některé to platí doslova.754ky už horia nedočkavosťou.
TTP uvádějí rozhodný spád a rozhodné stoupání, což je údaj potřebný pro výpočet brzdících procent nebo zatížení. Nejedná se o konkrétní vyjádření sklonových poměrů.... Aktuálne TTP ukazuje stúpania medzi dopravňami avšak TTP má vo zvyku klamať,poväčšine je stúpanie väčsie ako uvádzajú.![]()
Zdar,Je pekné vidiet, že sa niekto obul do južnej neelekrikovanej hlavnej trati Košice-Zvolen, aspoň s inštalaciou kablov nebude problem
Cestovat rychlikom spodnou trasou do Bratislavy s Košic je v sučasnosti velke utrpenie, tam asi tie najšpinavšie a najstaršie vagony radia, cez okno ani nevidiet..... Ale kto potrebuje sa dostat s Košic do Zvolena inu možnost nema. Jedine vrchnou trasou s prestupami v Ružomberku na autobus, to časovo vyjde na stajno
A popri tom si myslim, že asi najkrajšia trat, čo mame na Slovensku, ta priroda a tie reliefy nemaju chybu, stiahneš okno a tak krasnu prirodu dookola vidiet, stoji to za to, aj za 2-hodinove meškanie
Co sa tyka toho, že preniest ju do hry, či do Msts alebo Openrails je velka vyzva a všetci na to čakame, vozit sa po kopcoch na neelektrifikovanej trati s motorovymi lokomotivami v čele rychlika, to bude určite pecka
Držim ti bratu všetky palce, aj na nohach, nevzdavaj to, toto mat v hre a mame vsetky hlavne tahy z vychodu do Blavy. Klobuk dole pred vami, modermi a stavitelmi tratí....
No sice animovane točne mám ale netuším odkiaľ to riešil John Railman a Howky, ale určite popozeram aj ja.Maďaři mají nádherný tocny v Alfoldu a a je i volně ke stažení. A je samozřejmě upravena pro OR
Super ďakujem krasne určíte nám to pomôže, textury v pohode podstate som Hidasnemety a Satorajhuhelly prebral z Alfoldu nechcelo sa mi to staviat nanovo, čo už postavené je len som to trošku prispôsobil svojím pomerom. Ešte raz diky.stačí mrknout do čtverce "w-005299+014744.w"
točna - A1t24mFordito.s
doplňkové koleje - A1t2mFordito_Kieg_kozep.s A1t10mFordito_Kieg_kozep.s A1t25mFordito_Kieg.s
rotunda - acrotondepierrequart.s
textury si kdyžtak dohledej podle souboru![]()
Miliónkrát vďaka.stačí mrknout do čtverce "w-005299+014744.w"
točna - A1t24mFordito.s
doplňkové koleje - A1t2mFordito_Kieg_kozep.s A1t10mFordito_Kieg_kozep.s A1t25mFordito_Kieg.s
rotunda - acrotondepierrequart.s
textury si kdyžtak dohledej podle souboru![]()