Trať ŽSR 160

Vielen Dank für Ihre Unterstützung.:)
Košice – Gewählt
Moldava n/Bodvou - Medzev
Plešivec - Muraň
Jesenské - Rimavská Samstag
Nachdem ich Košice - Zvolen beendet hatte, dann Banská Bystrica - Margecany, schon als ich damit angefangen habe, wenn nichts passiert. Über das genaue Datum und dergleichen habe ich keine Ahnung.:)
Guten Tag,
Können sie mir bitte weiterhelfen?Ich suche Strecken aus der Slowakei und aus Tschechien für MSTS und OR.So auch die Strecken,die sie hier erwähnen.Ich wäre auch bereit,die Zusendung per Flaschdisk oder CD/DVD zu bezahlen.Uch wäre ihnen sehr dankbar,wenn sie mir noch aktive links oder sie persönlich mir die Strecken zusenden könnten.Sie erreichen mich per Email unter,, subway75operator@ymail.com".

Grüße aus München

Guten Tag,
Können sie mir bitte weiterhelfen?Ich suche Strecken aus der Slowakei und aus Tschechien für MSTS und OR.So auch die Strecken,die sie hier erwähnen.Ich wäre auch bereit,die Zusendung per Flaschdisk oder CD/DVD zu bezahlen.Uch wäre ihnen sehr dankbar,wenn sie mir noch aktive links oder sie persönlich mir die Strecken zusenden könnten.Sie erreichen mich per Email unter,, subway75operator@ymail.com".

Grüße aus München

Zdravim,
chcel som stiahnut zlozku terrex podla odkazu z prispevku #209 a na mega na mna vyskocilo toto (obr.)

Clipboard01mega.jpg

Bavilo sa tu o 11gb, toto ma nejakych 400kB, tak ci som nieco nepochopil alebo je chyba mezi zidli a klavesnici.
vdaka za info.

Odpovídající mega link existuje a funguje. K úspěchu ale bude potřeba víc než 5 sekund trpělivosti pro procházení tohoto vlákna ;-)

Nájdu sa k tejto trati niekde nejaké verejné aktivity? Lebo zatiaľ som žiadne nenašiel...
:(

Ahojte.
V dlhšom čase tu nevidím žiadnu aktivitu, čo by nevadilo do momentu kedy mi na trati niečo nejde :D
SKúšal som úsek Zvolen - Lučenec a medzi osobnou a nákladnou stanicou je to mierne do kopca. Po poslednej výhybke pod nadjazdom z kadiaľ chodia autá mi prestane fungovať výkon. A to pri akejkoľvek lokomotíve.
Vôbec neviem čo to môže spôsobovať.
Za odpoveď vopred ďakujem.

Ahojte.
V dlhšom čase tu nevidím žiadnu aktivitu, čo by nevadilo do momentu kedy mi na trati niečo nejde :D
SKúšal som úsek Zvolen - Lučenec a medzi osobnou a nákladnou stanicou je to mierne do kopca. Po poslednej výhybke pod nadjazdom z kadiaľ chodia autá mi prestane fungovať výkon. A to pri akejkoľvek lokomotíve.
Vôbec neviem čo to môže spôsobovať.
Za odpoveď vopred ďakujem.
Zrejme ani dlho nebudu ziadne aktivity pokial nedojde k oprave odchodovych navestidiel ako su napr. v Barci, ktore ukazuju vzdy červenu a su neprejazdné, to že sa trat nenačita v MSTS editore nie je problem, aktivita sa da urobit aj v TSRE, lenze tie navestidla su fakt problem.
Mal som snahu vytvorit R 916 GEMERAN, ale kvoli navestidlam som to zabalil....

Zdravím, mrknul jsem se v editoru TSRE na návěstidla v Barce, a jsou špatně nalinkovaná. Bude nutné znovu je osadit a správně nalinkovat. Bohužel i většina ostatních návěstidel (namátkou Moldava, Košice aj.) má špatně linky, takže by to chtělo kompletně nové osazení návěstidel... A taky se naučit, jak se mají správně linkovat. Když budeš mít zájem, ozvi se přes SZ.

Zdravím,
momentálne trať ,,leží bokom" nakoľko na to nemám čas, takže neviem kedy by som to vedel opraviť atď, kto vie a chce nech sa do toho pustí. :)

Back
Nahoře