áno, neskôr som ju našiel a bolo to absenciou tej složky, nechcel som tu však už spamovať ale ďakujem i tak za pomocA nebyla zde složka terrtex kvůli velikosti trati a kapacitě úložiště zveřejněna zvlášť?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
áno, neskôr som ju našiel a bolo to absenciou tej složky, nechcel som tu však už spamovať ale ďakujem i tak za pomocA nebyla zde složka terrtex kvůli velikosti trati a kapacitě úložiště zveřejněna zvlášť?
Guten Tag,Vielen Dank für Ihre Unterstützung.
Košice – Gewählt
Moldava n/Bodvou - Medzev
Plešivec - Muraň
Jesenské - Rimavská Samstag
Nachdem ich Košice - Zvolen beendet hatte, dann Banská Bystrica - Margecany, schon als ich damit angefangen habe, wenn nichts passiert. Über das genaue Datum und dergleichen habe ich keine Ahnung.![]()
Guten Tag,
Können sie mir bitte weiterhelfen?Ich suche Strecken aus der Slowakei und aus Tschechien für MSTS und OR.So auch die Strecken,die sie hier erwähnen.Ich wäre auch bereit,die Zusendung per Flaschdisk oder CD/DVD zu bezahlen.Uch wäre ihnen sehr dankbar,wenn sie mir noch aktive links oder sie persönlich mir die Strecken zusenden könnten.Sie erreichen mich per Email unter,, subway75operator@ymail.com".
Grüße aus München
Aj ja mám ten problémTak takéto niečo vidím prvýkrát.
tiež mám tento problém, už som aj osobitne vkladal zložku terrtex do súborov a stale to vyzera taktoZdravím, včera som stiahol mapu a očividne mi chýbajú nejaké textúry, alebo je problém niekde inde? vopred vďaka za pomoc
Zrejme ani dlho nebudu ziadne aktivity pokial nedojde k oprave odchodovych navestidiel ako su napr. v Barci, ktore ukazuju vzdy červenu a su neprejazdné, to že sa trat nenačita v MSTS editore nie je problem, aktivita sa da urobit aj v TSRE, lenze tie navestidla su fakt problem.Ahojte.
V dlhšom čase tu nevidím žiadnu aktivitu, čo by nevadilo do momentu kedy mi na trati niečo nejde
SKúšal som úsek Zvolen - Lučenec a medzi osobnou a nákladnou stanicou je to mierne do kopca. Po poslednej výhybke pod nadjazdom z kadiaľ chodia autá mi prestane fungovať výkon. A to pri akejkoľvek lokomotíve.
Vôbec neviem čo to môže spôsobovať.
Za odpoveď vopred ďakujem.