C
CZBOB
Host
V Olomouci jsem spatřil světlo, létá páně 1969 a mohu potvrdit,že pivko se rozváželo koňmi co si pamatuji ale ne do centra,to bolševik bohužel stopnul.Tato krásná atrakce je až porevoluční a platí si ji restaurace.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud pošleš dobírku na účet a nůžkama zastřihneš standartní bublinkovou obálku na každé straně asi o 5mm, dostaneš se jen na poštovné za 60CZKJenda napsal:Trať budu rozesílat vzhledem ke své velikosti na CD za cenu poštovného a nosiče - tedy asi kolem 50 Kč.
Zbyňku, díky za info, ale zas takový zájem nečekám je to přeci jen vlakový simulátor. Pokud někdo nabídne místo na serveru, budu o tom uvažovat. mám v plánu vždy v pondělí nebo určitý den hromadně odeslat CDčka. Jde taky o domluvu na poště. Nejraději bych to praktikoval přes doporučeně, jak mi pošle zájemce peníze na účet, odešlu to. Nechci na tom vydělávat, jen chci mít trochu přehled kdo to má a jaký je zájem.Zbyněk Šemora napsal:Pokud pošleš dobírku na účet a nůžkama zastřihneš standartní....Jenda napsal:Trať budu rozesílat vzhledem ke své velikosti na CD za cenu poštovného a nosiče - tedy asi kolem 50 Kč.