Olomoucká síť tramvajových linek pro MSTS

V Olomouci jsem spatřil světlo, létá páně 1969 a mohu potvrdit,že pivko se rozváželo koňmi co si pamatuji ale ne do centra,to bolševik bohužel stopnul.Tato krásná atrakce je až porevoluční a platí si ji restaurace.

Nazdárek, hlásím se opět s pár informacemi o stavbě olomoucke MHD do MSTS. Diky tomu, že mi Pikku udělal do hry pár modelů, tak jsem mohl zredukovat počet objektů na jednom kritickém čtverci ve hře, takže ted již stavbu nebrzdí technické problémy, ale pouze nedostatek času. Ale i přesto jsem dosazoval sloupy, silnice, poupravoval kolejivo a provedl zkušební jízdy. Již brzy se dočká hra i originálního modelu historické olomoucké tramvaje (Ringhoffer 223), na které pracuje Pikku. Už jsem měl možnost ji vyzkoušet a je parádní, tak se máte na co těšit. Práce na stavbě naplno obnovím po 21. červenci. Tak zatím zdarec a držte palce aby to šlo hladce :)

Zdravím přátelé...jelikož mi na serveru (kde mám webové stránky o tramvajové trati OLomouc do hry MSTS) něco neustále kutí, nemůžu tam teď nic nahrávat ani psát. Chci jen ujistit, že práce na trati stále pokračují. Již nyní se dá ve hře projet od zastávky Šibeník až po Hlavní nádraží zastavěnými ulicemi...dále je dokončena konečná Pavlovičky a trať po Bělidla + Náměstí Hrdinů po Vědeckou knihovnu a Ulice Sokolská až po vozovnu. V Pavlovičkách budou nejspíš práce na stavbě dále pokračovat. Zatím je to ode mě vše, přeji pěkný den a kdyžtak se mrkněte na stránky... vše vám asi nepůjde otevřít, ale snad již brzy to půjde. http://msts-olomouc1.webovastranka.cz/image/index

Zdravím, po nějaké době jsem se opět rozhodl pro malou recesi :D Natočil jsem z mého simulátoru tramvají v Olomouci krátký starý film s hudbou s přelomu 30. a 40. let. Jak se to povedlo se můžete podívat zde:http://www.youtube.com/watch?v=YmG63c3xwgw

Naposled editoval moderátor:
VolejnikTomas: Díky, snažil jsem se dát k videu i stylovou hudbu, skutečnost vlastně je, že video vzniklo kvůli té hudbě "Jakub Šafr Quartet" :) Byl jsem na jejich koncertě, tak jsem si říkal, že by bylo pěkný udělat video jakoby z 30. - 40. let :)

Nevíte někdo, zda existuje originální model budovy olomouckého hlavního nádraží? Celkem hodně by se mi hodila. Díky za případné typy

Moc mě nezajímají videa, ale co všechno budeš dávat v jednom balíku?Tedy kromě Routes ... ven na volné sosání

phptt: Na CD bude distribuována trať s globalem, dále kompletní hlášení zastávek s programem Hlasic MSTS, Aktivity k trati, jízdní řády a po domluvě s autory modelů i modely vozidel. Rozhodli jsme se nepoužívat německé T4D, protože máme šikovné české autory (Pikku, Jirka T.), kteří do hry vymodelovali moc pěkné modely T3, Ringhoffer a Vario. Trať budu rozesílat vzhledem ke své velikosti na CD za cenu poštovného a nosiče - tedy asi kolem 50 Kč. Na zmiňované "sosání" tedy budou v budoucnu případné doplňky k trati, vozidla a aktivity.
Případné další dotazy rád zodpovím. Jenda

Jenda napsal:
Trať budu rozesílat vzhledem ke své velikosti na CD za cenu poštovného a nosiče - tedy asi kolem 50 Kč.
Pokud pošleš dobírku na účet a nůžkama zastřihneš standartní bublinkovou obálku na každé straně asi o 5mm, dostaneš se jen na poštovné za 60CZK :D
Pokud Tě práce s nůžkami nebaví, tak je to už za 64/kus :D Pak medium, obálky, vypsat poštovní poukázku a vložit do samolepící fólie, která také není zadarmo, pokud na Tebe na poště nejsou hodní. :D Na mě naštěstí hodní jsou. Doporučuji si na tyto účely koupit asi za 4000CZK software Formfiller minimálně verze standart, aby to umělo pracovat s databází adres, jinak se člověk stává kandidátem pro ústav, kterému vládne Chocholoušek :lol:

Zbyněk Šemora napsal:
Jenda napsal:
Trať budu rozesílat vzhledem ke své velikosti na CD za cenu poštovného a nosiče - tedy asi kolem 50 Kč.
Pokud pošleš dobírku na účet a nůžkama zastřihneš standartní....
Zbyňku, díky za info, ale zas takový zájem nečekám je to přeci jen vlakový simulátor. Pokud někdo nabídne místo na serveru, budu o tom uvažovat. mám v plánu vždy v pondělí nebo určitý den hromadně odeslat CDčka. Jde taky o domluvu na poště. Nejraději bych to praktikoval přes doporučeně, jak mi pošle zájemce peníze na účet, odešlu to. Nechci na tom vydělávat, jen chci mít trochu přehled kdo to má a jaký je zájem.

Nikde jsem nenašel odpověď na podle mě důležitou otázku - je (tedy vlastně bude) trať kompatibilní s GLOBALEM BP?

Jenda: Tak mi docela začíná být líto, že to není Brno (i když jak jsem se díval na screeny, třeba Pekařskou máte v Olmiku taky :lol: ), protože to začíná vypadat hodně dobře . Jak trať, tak šaliny včetně kabin a co nejvíce kvituju, jsou originální tramvajové návěstidla. Ještě by to třeba nebylo špatné okořenit o různé značky např. na TV, omezující jízdu apod. Nějaké příklady jsou tady: http://tramvaj.wz.cz/w_navesti.php .

Tomas: Tak tak, Brno by byl pěkný mls... :P
Jenda: Jakou formou budou řešeny úseky? Pomocí skrytých návěstidel jako v Ově?

Back
Nahoře