Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V trati mám použita tramvajová návěstidla od Jirky Poláka. Hlídají vždy daný úsek - aby fungoval dobře traffic. V Olomouci jsou návěstidla celkem hodně ve skutečnosti, takže mám fiktivní umístěna jen na dvou místech a ve smyčkách. Mám je všechna viditelná, myslím že je to lepší než utápět pod terén...Václav B. napsal:Jendo, smím se zeptat, jak jsi vyřešil návěstidla ve své trati? Jsou použita nějaká neviditelná oddílová nebo nějaký nový fígl? Díky!
Peta napsal:Nechystáš dělat Prahu? To by bylo tak na deset let.

Hehe, asi někde zapomněli mlíko, tak se vraceliLukyMichalovce napsal:Zdravim,
dnes som si pozeral video na youtube a v MSTS MHD OLOMOUC trams - route x1,4 cast 2. som si vsimol...![]()
V Brně mají snad nejvíc typů tramvají v republice. Tam je to taková směska.Vrbam napsal:.... + další typy.
No to je pravda. Dokonce jsou tam k vidění i T2jky jako služební vozy.Jenda napsal:Hehe, asi někde zapomněli mlíko, tak se vraceliLukyMichalovce napsal:Zdravim,
dnes som si pozeral video na youtube a v MSTS MHD OLOMOUC trams - route x1,4 cast 2. som si vsimol...![]()
nee, auto je špatně nadefinované od autora modelu, takže je vůči ostatním obráceně. Ale dobrý postřeh, to uznávám...