Lakovna Acatus

263.002?..... jestli by mohla prosím být i verze pro standardní OR (na stránkách msts-rw.cz je pouze verze pro OR CZ/SK).
Skin na msts-rw.cz není můj, tak na to ti odpoví spíše autor. Já svoji 263.002_2021 duplicitně vydávat nebudu, když už je venku a vypadá povedeně. Chyběly mi textury na podvozky. Asi ji teď (na podzim:-)) překopu na ČSD.
230.091 asap.

ještě tak umět použít FA, aby se mi zobrazoval původní csd_754053d_Act.ace + jen závěsky a ne ten tvůj freightanim1. Nádrž, světla, nárazníky, chladič, cedule apod. jsou duplicitní s nějakým původním .ace soborem.

754zavesky.jpg

na otisku je:
images ( 2
image ( zavesky.ace )
image ( freightanim1.ace )
)

Musíš alfovat ako šialený...
a jak tam prosím tě dostanu ten původní FA z daného modelu? už te´d vidím, že tam chybí topná spojka, cedule apod., mám tedy doplnit
images ( 2
image ( zavesky.ace )
)

o třetí zápis s původním FA daného modelu?
na:
images ( 3
image ( zavesky.ace )
image ( csd_754053d_Act.ace )
)

To jsem už zkoušel, ale nefungovalo to. Dík za radu.

edit: resp jsem zkoušel i zápis
images ( 2
image ( zavesky.ace )
image ( csd_754053d_Act.ace )
)

abych tam dostal tu správnou texturu, ale mapování textur se drželo toho freightanim1.ace.

tak jo. Poalfoval jsem si a skoro je to už ok. Trochu mi ještě jen lítaj víka nádrže, chladič je otočený na druhou stranu (ke stanovišti a v jiné poloze na střeše), ale závěsky i FA1 je zmáklej.
Jen dotaz... nemáte někdo trumpety (houkačky) ze 754.075, jak byly čisté?

tak jo. Poalfoval jsem si a skoro je to už ok. Trochu mi ještě jen lítaj víka nádrže, chladič je otočený na druhou stranu (ke stanovišti a v jiné poloze na střeše), ale závěsky i FA1 je zmáklej.
to se mi nějak nezdá s tím chladičem... se na to musím podívat

jinak trubky ze 75 když byly čistý mám :)

Přílohy

• IMG_0544.JPG
    IMG_0544.JPG
    266.5 KB · Zobrazeno: 1
Ja tam vidím aj svoj fraightanim.
Aha! samozřejmě doplním readme,
takto?
3D model a mapovanie textúr: Starý, starý@seznam.cz
3D model freightanimu: Nebulus, Dem, Lukáš Remeň
Svetla: Tomazo

Naopak vidím ve 240.129 od Dussa svoji trakční charakteristiku. Bylo by možno taky doplnit?

Comment ( "puvodni Eng created by ZSR" )
Comment ( "uprava 7/2020 - doplneni trakcni charakteristiky: Acatus" )
Comment ( "svetla: Tomazo" )
Comment ( "7/2020 uprava brzd: Acatus - kombinace klonu od Igora Hnizdo a Josefa Vogeltanze" )

Díky.

Back
Nahoře