Lakovna Acatus

Mě to nevadí, vypadá to pěkně... ;-) Ale nechceš se domluvit s Pikkem a udělat to na jeho připravovaný model?

Testuji tu 350.003 s laděním, co visí u Hekla v engu 350.014 a 015 pro OR. Autor neznámý, tak se chci zeptat: je tam naladěna Trakční Charakteristika na stejnosměrný systém 3 kV DC. Nemá ji napsanou náhodou někdo i pro 25 kV AC pls? Díky za feedback.

Zajímalo mě, jak těžké je naskinovat již nedostupné nátěry, tak jsem zkoušel. Dovolil jsem si poskládat a poladit několik vašich textur řad X5X, aby mohla vzniknout gorila vzor 1988 (unifikovaný nátěr). Všechny autory nyní budu kontaktovat pro svolení, na čemž bude záviset její zveřejnění. Použito je ze skinů 150.010, 151.004_hk, 150.202_hk, 350.004_hk, 350.005, 350.015_hk. Jinak 350.003 se podrobuje ještě ladění adheze, trakce pro 25 kV, 50 Hz je dokončena.

Přeji všem klidné Vánoce.

350.015_UN.jpg350.015_1-UN.jpg
350.015-4.jpg350.015-5.jpg
350.015-1.jpg

Tohle je nádhera, navíc dělat skiny ČSD je opravdu náročná práce, právě proto, že už člověk vaří z vody. Osobně moc nemusím ty muzejní paskvily ze současných fotek, kde nesedí nápisy, a nebo je tam pláclý nápis soukromníka či jiné věci. Mám rád opravdu dobová vozidla.

Ahoj, rád bych vydal dva skiny goril včetně vlastního nastavení AC trakce a chtěl bych se dovolit u autorů ladění brzd a světel, které je v engu užito. Odkaz na eng dotyčným hážu do SZ, prosím o svolení to vydat, a také o kontrolu autorství v comments engu, jestli je vše přiřazeno správně.
A taky prosím o reakci autory zdrojových skinů, které jsem poptal v SZprávách. Díky všem.

350_act.jpg

OK, kontrolu jsem provedl. Ale protože nevím jak vložit přílohu do SZ, dávám to sem:

A k tomu ještě pár poznámek:
- sjednoť si lomítka v odkazech, co řádek to jiný směr (ještě že je OR ve čtení benevolentní)
- nerozumím tomu, proč má tvůj repaint a jeho nastavení na konci _hk. Za 3D modelem stojí (dle readme) Kulica a repaint s nastavením jsou tvoje.

Přílohy

Děkuji Josefe za reakci. Makám na připomínkách.
- nerozumím tomu, proč má tvůj repaint a jeho nastavení na konci _hk. Za 3D modelem stojí (dle readme) Kulica a repaint s nastavením jsou tvoje.
Tady tyto přípony jsem nikdy nijak moc neřešil. Domníval jsem se, že jde o definici verze modelu, jakožto odlišení od starších modelů (např. od Jirky Tovačovského apod.).

Děkuji Josefe za reakci. Makám na připomínkách.

Tady tyto přípony jsem nikdy nijak moc neřešil. Domníval jsem se, že jde o definici verze modelu, jakožto odlišení od starších modelů (např. od Jirky Tovačovského apod.).
Ne, to je letitá zkratka autorské dvojice Hekl-Kulica a měla by být použita jen u jejich vlastních repaintů. U modelu je to složitější, tam je v popisu hned šest aktérů, kteří něčím k vzniku modelu přispěli (částmi, mapováním, modelováním, podklady atp.)

Jestli je letitá a definuje tak model, zůstal bych u pocty autorům modelu: Kulica, Hekl 338, Pawlik a Kank (příp. dalším) a příponu _hk zachoval. Zbylá autorství jistě postačí zanést do readme a comments v engu.

...občas jezdím s T466.2221...

221 nedávno stála na šturcu u silnice I/23 na Barboře. Nafotil jsem, co se dalo - na textury to asi moc použitelné nebude, ale na otexturování pluhu by snad fotky použít šly. Nafotil jsem i švele, což by eventuelně mohlo být použitelné na textury modelů kolejových polí.

Před Vánocemi jsem ji také fotil a úplně jsem zazdil, že měla/má tento pluh:rolleyes:. Díky za rozsvícení v kebuli :)a ochotu. Má sice jen tři "véčka"a v jiném úhlu, ale použít to pomocí transformace půjde.

xx-_001.jpg

Back
Nahoře