Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zdravím,mám taký problém s vlakom. Brzda skoro vôbec nebrzdí neviem v čom je problém.Vlak rozbehnem ale keď chcem brzdiť bary bŕzd sa skoro vôbec neplnia a vlak potom nebrzdí.(vo videu minúta 2:00 ) Ak by niekto vedel čo s tým prosím napíšte. Díky.
Zdravím,mám taký problém s vlakom. Brzda skoro vôbec nebrzdí neviem v čom je problém.Vlak rozbehnem ale keď chcem brzdiť bary bŕzd sa skoro vôbec neplnia a vlak potom nebrzdí.(vo videu minúta 2:00 ) Ak by niekto vedel čo s tým prosím napíšte. Díky.
Ono tento model som dostal spolu s traťou 321 myslel som že bude fungovať dobre.Ako vidím používaš ešte starý model 757. Stiahni si nový model pre OR tamto funguje v pohode.
To by som mohol tiež vyskúšať, akurát neviem ako na to.Ja som mal tento problém tiež, a vyriešil som to jednoducho tak, že v ENGu som si upravil správanie bŕzd.
No dobře, kdyby bazíroval na té 757.003-9 (třeba nějaký osobní vztah), našel jsem ji na ulož.to. Zjistil jsem, že má staré nastavení pro MSTS. To byla taky příčina problémů s brzdami a asi nejen brzdami. Nikde nebyl uveden autor repaintu, jen staré readme pro typ 753.7 od Hekla. Patrně půjde o repaint od Johna Railmana. Napsal jsem proto nové nastavení pro OR a celé to i s kabinou a zvuky .