Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ok, rád to přeložím. Failování = selhávání.Ahoj.
Mluv laskavě česky, nevím co je "Failování" a ještě s touhuhle přiblblou poloanglickou hatmatilkou založíš název vlákna.
Musíš prasknout do koníDobrý den, včera jsem si nainstaloval trať 321, ale uprostřed aktivity mi to napsalo, že mám spoždění, a failnulo to aktivitu. Neví někdo jak se dá vypnout to, abych failoval aktivity?
Simulátor ponorky je něco jako simulátor cestujícího v letadle nebo ve vlaku. Stejně záživné.Trochu odbočím, ale vystihuje to totéž: Na Steamu jsou vánoční slevy. Udělal jsem si tedy radost a koupil si ponorkový simulátor UBoat. Následovala zevrubná prohlídka, seznámení s ovládáním a vyrazil jsem patrolovat někam doprostřed Atlantiku (cca. 2000 km z Kielu). V určeném čtverci jsem potom křižoval sem a tam a samozřejmě nezahlédl ani stěžeň. Na místo toho jsem nehlídal naftu a ta začala docházet. Nejblíže to bylo do norského Bergenu, ale i tak jsem zůstal 500 km. před cílem na suchu (vč. baterií). Konec byl neslavný. Ponořit nešlo (bylo by to naposledy), našlo mě hlídkující letadlo RAF a do 5 min jsem šel ke dnu nedobrovolně. Mise (aktivita) failed.

Nevíš co je failování, protože nefokusuješ targety při brejnstormingu. (Přitom to brífneme na každém mítingu.) A neměla by být „aktivita“ správně česky „činnost“ ?Ahoj.
Mluv laskavě česky, nevím co je "Failování" a ještě s touhuhle přiblblou poloanglickou hatmatilkou založíš název vlákna.
Poznal jsem office speak Černého Petra. Přiznej se! V práci už 20 let nepíšu výkaz, ale timesheet. O daních se potom už nedohaduji s účetním, ale s treasury accountantem.Nevíš co je failování, protože nefokusuješ targety při brejnstormingu. (Přitom to brífneme na každém mítingu.) A neměla by být „aktivita“ správně česky „činnost“ ?
PERKELE !Hoši mluvte česky či slovensky, nebo budete na sraze o vodě a chlebu.
Náhodou je to krásné indiánské jméno.A co teprve chudák pan Vogeltanz, správně česky by se měl jmenovat pan Josef Ptačí Tanec![]()
Nedostatečná a pozdravuj doma.Dobrý den, včera jsem si nainstaloval trať 321, ale uprostřed aktivity mi to napsalo, že mám spoždění, a failnulo (?) to aktivitu. Neví někdo, jak se dá vypnout to, abych failoval aktivity?