Jak vypnu failování aktivit?

Knedlik

Začátečník
Dobrý den, včera jsem si nainstaloval trať 321, ale uprostřed aktivity mi to napsalo, že mám spoždění, a failnulo to aktivitu. Neví někdo jak se dá vypnout to, abych failoval aktivity?

Ahoj.
Mluv laskavě česky, nevím co je "Failování" a ještě s touhuhle přiblblou poloanglickou hatmatilkou založíš název vlákna.

V případě zpoždění by aktivita skončila patem, proto tam bývají podobné hlášky. Ale všechna vozidla laděná pro MSTS jsou mnohem línější a při použití v OR asi nelze jízdní doby stavěné pro MSTS dodržet.

Jak selhávání? Pokud tě to vyřadí v aktivitě zprávou, že máš zpoždění a konec, tak jsi prostě pomalý a je to zadáno v aktivitě (ošetřeno kontrolním časovým bodem), takže znova a rychleji, nic zde navypneš, prostě jinak aktivitu nedohraješ.

Trochu odbočím, ale vystihuje to totéž: Na Steamu jsou vánoční slevy. Udělal jsem si tedy radost a koupil si ponorkový simulátor UBoat. Následovala zevrubná prohlídka, seznámení s ovládáním a vyrazil jsem patrolovat někam doprostřed Atlantiku (cca. 2000 km z Kielu). V určeném čtverci jsem potom křižoval sem a tam a samozřejmě nezahlédl ani stěžeň. Na místo toho jsem nehlídal naftu a ta začala docházet. Nejblíže to bylo do norského Bergenu, ale i tak jsem zůstal 500 km. před cílem na suchu (vč. baterií). Konec byl neslavný. Ponořit nešlo (bylo by to naposledy), našlo mě hlídkující letadlo RAF a do 5 min jsem šel ke dnu nedobrovolně. Mise (aktivita) failed.

Trochu odbočím, ale vystihuje to totéž: Na Steamu jsou vánoční slevy. Udělal jsem si tedy radost a koupil si ponorkový simulátor UBoat. Následovala zevrubná prohlídka, seznámení s ovládáním a vyrazil jsem patrolovat někam doprostřed Atlantiku (cca. 2000 km z Kielu). V určeném čtverci jsem potom křižoval sem a tam a samozřejmě nezahlédl ani stěžeň. Na místo toho jsem nehlídal naftu a ta začala docházet. Nejblíže to bylo do norského Bergenu, ale i tak jsem zůstal 500 km. před cílem na suchu (vč. baterií). Konec byl neslavný. Ponořit nešlo (bylo by to naposledy), našlo mě hlídkující letadlo RAF a do 5 min jsem šel ke dnu nedobrovolně. Mise (aktivita) failed.
Simulátor ponorky je něco jako simulátor cestujícího v letadle nebo ve vlaku. Stejně záživné. :D Ale čistě mezi námi, Silent Hunter je samozřejmě super, odehrál jsem hromadu hodin.
A někdy se nedaří, ať už ve vodě když dojde nafta, nebo ve vzduchu, když dojde štěstí. :)
20160914080724_1.jpg

Kdepak starý Silent Hunter, tohle je novota - Uboat. S lepší grafikou i herními možnostmi. Lze si vybrat kohokoliv z posádky a rozhlížet se jeho "očima" a samozřejmě plnit jeho úkoly. A do toho podmanivá hudba, kterou si autoři vypůjčili ze soundtracku Klause Doldingera ze slavného německého filmu Das U-Boot. Fajnšmekři doporučují u hry zvolit jazyk Germany, a rozkazy jsou potom autenticky "štěkány" němčinou.

To stačí nebo nás admin vymete za plevelení vlákna.

Uboot.jpg

Pročpak? Aktivita je určitě lepší výraz ja "Failování", co takhle neúspěšný konec aktivity, nebo aktivita ukončena neúspěšně. :)

Nevíš co je failování, protože nefokusuješ targety při brejnstormingu. (Přitom to brífneme na každém mítingu.) A neměla by být „aktivita“ správně česky „činnost“ ?
Poznal jsem office speak Černého Petra. Přiznej se! V práci už 20 let nepíšu výkaz, ale timesheet. O daních se potom už nedohaduji s účetním, ale s treasury accountantem.

Jak je uvedeno již výše, aktivity z MSTS jsou hratelné v OR jenom někdy a jen některé. Z toho důvodu například v SOB nevychází křižování a hravě tak naberu i 10 minut zpoždění, což je na švýcarské železnici považováno za skandál.
No a jsou-li někde kontrolní body, tak samozřejmě úkol nedopadne dobře.

Sic správně, ale neprovokuj. Rodinný klan čítá cca. 50 aktivních osob (drobotinu nepočítám). Od Hodonína, přes Skuteč a Prahu až po západočeské Poběžovice (Ronšperk). Při rodinném setkání na hotelu pronajímáme celé patro (aby měli ostatní hosté klid).

Back
Nahoře