Pikku
Pomocník strojvedoucího
Nebudou náhodou volby? Aby nezakázali shromažďování zase kvůli možným rebeliím.Já bych to přeložil na 8.-10.10. 2021 to bude rozvolněno a žádná opatření nebudou.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nebudou náhodou volby? Aby nezakázali shromažďování zase kvůli možným rebeliím.Já bych to přeložil na 8.-10.10. 2021 to bude rozvolněno a žádná opatření nebudou.![]()
Tam někde má sraz Tax.Já bych to přeložil na 8.-10.10. 2021 to bude rozvolněno a žádná opatření nebudou.![]()
Nie, ale tam nejazdím vlakom. A nejdem tam kam nemusím. Ak musím, na to mám gumokolo. A dobré. Ale na slezinu gumokolom nepôjdem, teda určite nie k Poľskej hranici.Je to snad na Slovensku jinak? Tady opravdu nenosíme na papuli třeba plavky.
Dane, mně v listopadu umřel kamarád na Covid. Netrpěl před tím žádnou nemocí, dostal covidový zápal plic. Mám takový dojem, že minulou sezonu na běžnou chřipku umřelo asi 2,5tis. lidí, na covid už vymřely celé "Domažlice". A to, že letos není běžná chřipková epidemie, může být i "rouškami". Alcaponemu se moc omlouvám, ale ztráta kamaráda je ještě hodně živá.Ano a najednou zmizela veškterá chřipka. Hele taky nejsem nějaký rebel, který tvrdí mně nikdo nic nažizovat nebude, ale chce to trochu uvažovat. Z okolí znám cca ta 15 lidí, kteří měli COVID a žijí všichni, jen u nás v práci jich bylo 10. Takže tohle je taky mediální výmaz a extrém z druhé strany.
Vysoce nakažlivý a smrtelný byl: mor, španělská chřipka a podobné svinstva, ale COVID to určitě není. Kdyby média nědělaly takovou masáž alá BLESK a vláda z nás nedělal pitomce, všechno by asi bylo malinko jinak.
Kolik lidí umře na chřipku? (vlastně chřipka už není)
Kolik lidí umře na rakovinu?
Kolik lidí umře třeba na malárii:
Chlapi, neříkám, že to není svinstvo, ale vysoce nakažlivé a smrtelné onemocnění to rozhodně není. Njhorší smrt je z vyděšení.
Lépe top napsat nejde. A kdo mi řekne, co se stane když budete u BS2 pořád "kvedlat" brzdičem, ve smyslu "zabrzdit, odbrzdit, zabrzdit, odbrzdit, zabrzdit, odbrzdit....."? Před tím mě varoval kdysi dávno už můj otec.A) Všichni co tu křičíte demokracie a svobuda, tak si nastudujte co to vůbec znamená. Vaše svoboda končí tam, kde začíná svoboda jiného člověka. To co tady popisujete je anarchie, proto s tímhle přístupem tu bude Covid až do roku 2022, navíc stylem přiškrcovat, povolovat, přiškrcovat, povolovat.
No tak ona chřipka se nešíří, protože se nosí roušky a tím pádem lidi na sebe tu chřipku neprskají.Ano a najednou zmizela veškterá chřipka.
Ilumináti !No tak ona chřipka se nešíří, protože se nosí roušky a tím pádem lidi na sebe tu chřipku neprskají.
Ale samozřejmě je to moc obyčejné vysvětlení, takže určitě za tím bude nějaké spiknutí.
Hlavně Dane, spočítej si, kolik nakažených potřebovala chřipka na to, aby zabila cca 1500 lidí (počítal jsem to někdy před prázdninami.....bylo to cca 1,6 milionu lidí, nakažených chřipkou. COVIDu na to stačilo v té době cca 300 tisíc lidí.Kolik lidí umře na rakovinu?
Kolik lidí umře třeba na malárii:
Chlapi, neříkám, že to není svinstvo, ale vysoce nakažlivé a smrtelné onemocnění to rozhodně není. Njhorší smrt je z vyděšení.
Patrně za to může nízká doba expozice.Když je to tak nakažlivé, tak mi vysvětlete, jak je možné že mi nic není, když v práci (poštovní doručovatel) mi 4 lidi z 5 přijdou BEZ ROUŠKY na rekomando nebo pro důchod a čím jsou starší, tím méně roušku nosí a méně se zajímají, že mě můžou nakazit. Protože jak víme dobře, tak moje rouška chrání všechny ostatní, ale nikoliv mě. Přesto je nakažených kolegů minimálně. Jestli chcete čekat na klid od Covidu, tak někdy za dva roky, protože tahle republika se dříve naočkovat nestihne. Vládne ji totiž banda idiotů kde opravdu je anarchie.
Pawliku, a to sa musíte opičiť po nás?... stát prakticky funguje jen v oblasti vybírání daní a pokut ...
Za rok tomu budude tak, nebo tak stejně.Vládně nám banda neschopných zmrdů....
Tak když jste nám dodali premiéra...Pawliku, a to sa musíte opičiť po nás?![]()