G
Guest
Host
Asi zbytečné vlákno,
ale chci se trošku motivovat.
Budu vděčný moderátorům, když to nezamknou aspoň měsíc
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jenom tak pro přehled.Čouda napsal:Mno zajímavá anketa. Jenom nevím co z toho kdo bude mít.
Ke kontrole bdělosti strojvedoucího - zkus si ho v MSTS zapnout a až pojedeš proti stůj nebo návěsti omezující jízdu a začne Ti LVZ houkat, tak ho nemačkej - a velmi podobně funguje i v reáleLuděkD napsal:Asi trochu blbá otázka. Ale k čemu přesně slouží živák?
Předpokládejme i druhou reálnější situaci, že mrtvý fíra nebo fíra v bezvědomí těžko bude mačkat živák pravidelněChurchill napsal:V realu to ovšem funguje až "moc dobře". Jeď na červenou na autobloku, stále mačkej živák a .................... šup do vlaku před tebou.(až na to přijdou alláhovi sebevrazi, tak ušetří spoustu výdajů za letadlo
)
V Anglii takhle bouralo metro, fíra umřel a ve strnule poloze to páku pořád držel a metro narazilo na konec tuneluMartens napsal:Předpokládejme i druhou reálnější situaci, že mrtvý fíra nebo fíra v bezvědomí těžko bude mačkat živák pravidelněChurchill napsal:V realu to ovšem funguje až "moc dobře". Jeď na červenou na autobloku, stále mačkej živák a .................... šup do vlaku před tebou.(až na to přijdou alláhovi sebevrazi, tak ušetří spoustu výdajů za letadlo
)
.....i z toho důvodu se kdysi upustilo od podobného zařízení, zvaného "páka mrtvého muže"
David Hájek napsal:Zdravím,
nevím,ale vždy jsem měl za to,že "živák" je to stejné jako tlačítko bdělosti. :?: Jestliže tomu tak je,neřešil se náhodou tento systém tak,že svým nastavením počítal jak s nestlačením tlačítka bdělosti /potom za 20 sekund houkačka a po ní se už aktivovala brzda/ tak s možností,že tlačítko je stisknuto stále /strojvůdce na něm "ležící" v bezvědomí apod./. :?:
Díky za případné vysvětlení.
David
Tam třeba nee, ale jsou některé aktivity, kde seženeš koridorem na zelenou vlnu, sem tam žlutá a plný kotel .... tam už ten živák potřebuješ jako sůl, abys u toho MSTS neusnul....Churchill napsal:Myslím, že Zbyněk Šemora vymyslel tzv. "den blbec" (jestli ne on, tak mě opravte). Jsem přesvědčený, že tam se nudit nebudeš.![]()
v tom máš pravdu - nedocvaklo mi to....nebulus napsal:Na koridore si toho živáka v reále moc neužiješ.