Takže test posun Čerčany:
- Popsaná věc při zahájení aktivity: Přibrzdím valkovou, shift+podtržítko,
já se nechi zabývat uvedením celé soupravy do stavu jízdy.
- Vše pak funguje, v aktivitě umístěn Loose Consist, na který najede traffic a Looce Consit mi přitáhne do Čerčan a odvěsí, pak si traffic pokračuje ve svém posunu na vozy a odjede do Prahy. (už jen to, traffic neumí odvěsit vozy a soupravu trhá, s tím se musí prostě počítat, tím je pak třeba po najetí na odvěšenou soupravu resetovat brzdy).
Zde video s posunu hráče (1 část najeti na zbytek soupravy):
Zde nastává první kolize, která v jiných verzích OR není.
1. Po najetí na soupravu a stisknutí Shift+Podtržítka pro opravu utžené soupravy je vše v pořádku, ale
už samotné nastavení OR neumožní přechod na 2. stanoviště a po stisku klávesy pro změnu kabiny vás šoupne do parní lokomotivy 464.0.
2. I když jsem udělal opravu eng souboru 464.0 popsanou výš a v "Barči" mám vlakovou brzdu v poloze odbržděno a zatáhlou lokomotivní, aby se souprava nerozjela, stane se následující:
Stiskem klávesy Ctrl+E vás OR dle svého nastavení šoupne do páry, kde je ale najednou
brzda v poloze vysokotlaký švih a tím se vše pos..e, takže mi nezbývá než udělat to, co při startu aktivity. Zabrzdit vlakovou a pak dát reset brzd kl. Shift + Podtržítko, tím se z banálního přestupu, dokonce nadefinovaného samotným OR, který neumořňuje jen přestup z 1 na druhé stanoviště a pokud je dvojička přesová mezi mašinami na několikrát stisk změny kabin, se stává vysoká dívčí... Pak když chci následně zapnout topení, musím dělat to samé, poněvač při každým přestupu do páry se stane ta samá situace s brzdou ve švihu. OR neumí simulovat druhého fíru, který to topení zapne v soupravě sám, s tím se musí prostě počítat. Takže on ten hyperreál brzd nějak v dalších situacích a vychytávkách OR moc nefunguje, nebo li, je mi někdo schopen upravit ten eng, aby nebyla nastavena ta brzda ve švihu? Prostě to dělá bordel. A pokud, tak se to bude muset ladit tak, aby nebyly brzdy nastaveny na vysokotlaký švih při startu aktivity. Jinak si prostě nezaposunujem a mudem jen řešit brzdy.