Psal jsem o 537 vozidlech
Tohle zase nechápu, co je zde jinak, že se musí zase přepisovat. Z manuálu plyne, že jsou jenom další možnosti přesnějšího nastavení a ne, že je vše špatně a ladíme od píky.
Stejně si myslím, že tyto detaily u vozů jsou zbytečné. Laik to stejně neocení. Když jsem přišel na lokomotivu, tak staří fírové říkali, že každý vlak se chová jinak i když je ze stejných vozů. Tedy reál může být i zjednodušené nastavení vozů v TBP.
Podstatné je, co pozná i laik. Když si v BP dáte výchozí bod vlaku v Letohradě, který je ve sklonu 2.5 promile, tak po otevření brzdy jakmile odpadnou zdrže, tak se souprava dá sama do pohybu. Pokud ne, tak máte něco špatně. Já mám consists šestikoláka 182 s 22 vozy. A tak se i stalo. Ale zase to ostatní bylo špatně. Po otevření brzdy se nákladní vlak nafoukal, jako by měl jenom jeden vůz. Špatně. Moc rychlé. V MSTS to bylo OK. Když jsem za to vzal, tak následoval rozjezd také jako s jedním vozem. V rychlosti mírně přes dvacet jsem nakrokoval za dodržení maximálního proudu plný výkon. Také po praktické stránce špatně. A to máte dosazené křivky charakteristiky a ostatní parametry.
Tohle jsou základní věci. (divoce přeladěná lokomotiva z MSTS na OR se rozjížděla normálně, jenom byla trochu slabší)
Jinak tady čtu, že když si načtete vlak, tak máte ruční brzdou utažené všechny vozy vlaku, aby vám to neujelo ve sklonu. To je také špatně. Když se střídá na ose, což je většina načtení této hry, tak žádný vůz nemá utaženou ruční brzdu. Souprava v Letohradě neujede i bez tohoto, protože v načtení hry je výchozí poloha brzdiče závěr (optický), ve hře brzda plní. Když po zastavení vlaku přejdu na druhé stanoviště, nikdy tam nemůže být otevřená brzda a zabrzděná přídavná. Jinak by jste s tím vlakem nikdy nepřijeli. Tohle jsou úplné základy. Na tohle se prosím zaměřte. Třeba ten závěr brzdy. V reálu, když zavírám brzdu a jsem ve sklonu, tak než přestavím do závěru, tak tam šoupnu trochu vzduchu, abych vlak zabrzdil a přestavím do závěru, který už neplní. A tohle by měl být výchozí stav zavřené vlakové brzdy. Pak pokročíme o další krok k reálnému chování.