Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Není to pravda, dřív těch ladičů bylo samozřejmě víc a tím pádem i na jednu řadu loko existovalo víc nalazených eng. souborů. Ale to je vlastně jedno stejně se většinou nikdo jak to vidím vůbec s aktivitáři nebaví co by bylo dobré nebo ne a hlavně vidím že spoustě lidí include vyhovuje namastí do eng lokomotivy a kdoví jestli šest nebo kolik to je řádků a tím to zvadlo . Jen by spíš zajímalo aby také někdo novou verzi ORCZ řešil tak aby šla jezdit na slabších PC. A né jako když jsem zkusil Šnekovu aktivitu Nex 48330 na 321 a jen z Běchovic do Malešic mne 3x mašina spadla. To bych viděl jako největší problém. Proto radši jezdím na ORMG, která šlape jako hodiny a oželím lepší vzhled a podobné věci. Howgh.USER=2353]@Klokan 35[/USER] : Nie, nechovajú, len neviem, prečo je všetko nové a lepšie, kategoricky odmietané.........
1. FPS si zamkni na 30, jinak si rozházíš interní časovačetak posielam obrázok diagnostiky ako včera Icik spomínal:,v čom je problém?
Určitě pochopíš, že nové fičury ať už vzhledu a nebo fyziky, potřebují nějaký ten další čas CPU a GPU na zpracování. Nemá smysl a rozhodně nebudeme tvořit verzi pro slabé zastaralé sestavy a další verzi pro nové špičkové sestavy. Holt se budeš muset smířit s tím, že dokud si nepořídíš adekvátní HW, nebudeš moci používat nejnovější verze OR. Nikdo nikoho do ničeho nenutí.Jen by spíš zajímalo aby také někdo novou verzi ORCZ řešil tak aby šla jezdit na slabších PC. A né jako když jsem zkusil Šnekovu aktivitu Nex 48330 na 321 a jen z Běchovic do Malešic mne 3x mašina spadla. To bych viděl jako největší problém. Proto radši jezdím na ORMG, která šlape jako hodiny a oželím lepší vzhled a podobné věci. Howgh.
Myslíš ten slabounký odvar kouře, proti tomu u první mašiny? Možná se pletu, že by ten motor na volnoběh u druhé mašiny spaloval míň nafty, jako volnoběh u první? To jsem měl na mysli.ane, ty ten kouř jako fakt nevidíš?
Záleží jak proběhla generálka motoru.Myslíš ten slabounký odvar kouře, proti tomu u první mašiny? Možná se pletu, že by ten motor na volnoběh u druhé mašiny spaloval míň nafty, jako volnoběh u první? To jsem měl na mysli.![]()
Nemusíš souhlasit, ale já poukazoval na skutečnost, že by například Dan odstavil svých 30 giga vozidel, které používá v aktivitách a trpělivě čekal na kusovky správně naladěné pro nový MG. TBP je jen špička ledovce toho co existuje a aktivitářům to pochopitelně nestačí ani kompromisně. Tak je bláhové si myslet, že nabídnete : "tady aktivitáři máte nově naladěné dvě perfektní lokomotivy a deset vagónků a tvořte své mega aktivity".Nesouhlasím se Zbyňkem, že v MSTS/OR vše až dosud bylo kompromisně nastavené naprosto uspokojiv
Pokud mi bylo poskytnutno, jak testerská verze OR CZ, tak i v té vydané veřejné OR CZ 1.02. Tak tam jedou vozidla s laděním pro OR jiných tvůrců v pohodě. Tedy zatím testuji diesely. Tohle jsem s Icikem řešil hned po vydání první verze CZ. Pokud by se vytvořila jakási zvláštní verze s laděním pouze pro tuto verzi a nefungovaly by jiná vozidla, vznikne jakási skořápka jen pro CZ komunitu s nekompatibilním trainsetem ze zahraničí a tohle by byla cesta do pekel. Ale tohle jsem snad probrali a jak jsem psal, mám laděno pro klasický OR a vozy v soupravě hráče jedou korektně....ale já poukazoval na skutečnost, že by například Dan odstavil svých 30 giga vozidel, které používá v aktivitách a trpělivě čekal na kusovky správně naladěné pro nový MG.

Pochybuji, že by to kluci udělali tak, aby současná nenaladěná vozidla nebyla použitelná do trafficu. O tom, že se domnívám, že je nutno přistoupit ke koncepci dvojí kategorie vozidel (pro vlak hráče X jen do trafficu) při záměru pohnout s laděním pro OR vpřed už hovořím roky, bez ohledu na nový OR. Ostatně ty sám píšeš, že v TBP máš latentně něco podobného:Tak je bláhové si myslet, že nabídnete : "tady aktivitáři máte nově naladěné dvě perfektní lokomotivy a deset vagónků a tvořte své mega aktivity"
Ten obrovský herní prostor, o kterém ty mluvíš, je do jisté míry jen iluzorní, pokud se všechna vozidla tváří jako schopná jízdy ve vlaku hráče, ale přitom je řada z nich použitelná jen do trafficu. Osobně jsem jako uživatel pro to mít raději pár postupně přibývajících vozidel pro vlaky hráče jasně uvedených v nějakém seznamu (a např. označených txt souborem ve složce s vozidlem), než mít tato vozidla neoznačeně rozeseta jako malé drobky mezi strouhankou balastu, který se hodí jen pro traffic.ještě nemám některé motorové vozy a některé mašiny se kterými moc nejezdím.
Díky, ale takhle se nedá poradit. Kód multiplayeru nebyl pozměněn. Pokud ti jde MG verze 97, tak ti to musí jít i zde.Zdravím Iciku,
Tvoje verze je naprostá paráda, ale nějak nám nejde rozjet multiplayer. Lze to u této verze vůbec?
Díky za odpověď!![]()
Ajajaj..., člověku některé věci dojdou lehce později.Díky, ale takhle se nedá poradit. Kód multiplayeru nebyl pozměněn. Pokud ti jde MG verze 97, tak ti to musí jít i zde.
Ok !!! Já kvůli jedné hře nebudu cpát penize do něčeho co mám jen pro zábavu. A ty si myslíš že má někdo z obyčejných uživatelů zájem o to aby aktivitu kvůli vašemu nahození loko a dalším postupům strávil půl hodiny jen stáním ve stanici a nejel? Já si to užil dost a pro mne bohatě stačí pět minut na přípravu a jet. A věřím že nebudu sám. Jinak s tebou souhlasím nikdo mne nenutí jezdit tuto verzi, protože mne ORMG plně vyhovuje stejně jako předtím OR ARR, která pro mne měla větší smysl. Tím končím a dělejte si co uznáte za vhodné.Určitě pochopíš, že nové fičury ať už vzhledu a nebo fyziky, potřebují nějaký ten další čas CPU a GPU na zpracování. Nemá smysl a rozhodně nebudeme tvořit verzi pro slabé zastaralé sestavy a další verzi pro nové špičkové sestavy. Holt se budeš muset smířit s tím, že dokud si nepořídíš adekvátní HW, nebudeš moci používat nejnovější verze OR. Nikdo nikoho do ničeho nenutí.
Tak jak jde vývoj dopředu, očekáváme že se i aktivity budou vyvíjet. Já můžu zase Vám tvůrcům aktivit vyčítat, že mi nedáváte prostor na nějaké oživení lokomotivy, čas k nafoukání soupravy, zkoušky těsnosti brzdy atd. Ale nikomu nic nevyčítám. Říkám to proto, že by se mohlo někdy v budoucnu zařadit do aktivit náhodné události ať už poruchy stroje a nebo možná kolizní situace...