CZSK verze 1.2

Konečně po informaci, že mám smazat ze staženého "skipAuto.ini" mám tento MGCZ aktuální. Tak znovu testuji 162 se soupravou regiojet, kterou jsem nedávno aktualizoval.
Dělá to jenom mě? Neukazuje voltmetr, ale mašina jede. A jakmile přepnu na ARR vše spadne. Druhá fotka. Kde je chyba? To samé dělá, když přepnu na ARR v klidu.
Zobrazit přílohu 29672

Zobrazit přílohu 29673
Už na první pohled je jasné, že něco nemáš aktuální. Protože bez zapnutého pultu by ses ani nerozjel.

Přílohy

• Pult.jpg
    Pult.jpg
    121.2 KB · Zobrazeno: 14
Ahoj, také se mi dnes stalo, že při přepnutí do ARR se hra vyresetovala a já byl opět na začátku trasy odkud jsem vyrážel a s vypnutou loko. Jel jsem s nákladem z Velkého Oseka do Hradce a pád nastal za Chlumcem n./C, po pořízení screenu a návratu pohledu do kabiny, když jsem přepnul z manualu do ARR...
RunActivity 2021-07-04 21-49-14.jpg

Přitom cca 14 dní zpět jsem si udělal aktivitu jako testovací jízdu z Opavy do Prahy. Celé odjeto na jeden zátah bez sebemenšího zádrhele.

Zdravím...

Pomerne dlho som sa k novej verzii 1.2.2 nedostal, až teraz. Všetky lokomotívy s EDB mi robia tú istú chybu. Keď začnem brzdenie čisto EDB, a pri zastavovaní zatiahnem priebežnú brzdu, po následnom odbrzdení sa páka EDB zasekne okolo nulovej polohy, avšak EDB nevynuluje. Výkon blokuje. Ladenia používam z msts-rw, urobili mi to 362.020, 383.110 a gorila 350.002 z modely-msts.cz... Urobil som niečo ja zle alebo je to bug ?

Zdravím...

Pomerne dlho som sa k novej verzii 1.2.2 nedostal, až teraz. Všetky lokomotívy s EDB mi robia tú istú chybu. Keď začnem brzdenie čisto EDB, a pri zastavovaní zatiahnem priebežnú brzdu, po následnom odbrzdení sa páka EDB zasekne okolo nulovej polohy, avšak EDB nevynuluje. Výkon blokuje. Ladenia používam z msts-rw, urobili mi to 362.020, 383.110 a gorila 350.002 z modely-msts.cz... Urobil som niečo ja zle alebo je to bug ?
Bug. Zatím máme nalazené jen asi 3 mašinky.

Jo moment, ona ještě není vydaná verze s Mirelem
Jenom upřesním. Verze Regiojetu před smazáním ze stránek s verzí MGCZ tehdejší verze, tam fungovalo vše. Jak voltmetr, tak ARR. Po stažení nové verze 1.2.2 a nové verze Regiojetu se mi děje tohle, viz ty obrázky výše. A nějaká páčka řízení animace na to asi nemá vliv, když je v ladění natvrdo řízení zapnuté. Ale mám pocit, že dříve jsem zkoušel i ten pakeťák řízení. Myslel jsem, že když se nahraje aktuálnější verze, tak to bude chodit.

Tedy co teď? Soupravu odstavit do další aktualizace?
A ještě dotaz. Bude mít počítadlo náprav vliv na ARR? Tedy když si předvolím Vmax, tak vlak začne zrychlovat až poslední vůz mine zhlaví?

Ahoj.
Chci se zeptat, ona byla zrušena funkce kláves "=" a "´" pro posivání času, mně nefungují? Tohle se samozřejmě v aktivitě používaz nedalo, ale bylo to super pro kontrolu skinů a modelů při testech.

Ahoj.
Chci se zeptat, ona byla zrušena funkce kláves "=" a "´" pro posivání času, mně nefungují? Tohle se samozřejmě v aktivitě používaz nedalo, ale bylo to super pro kontrolu skinů a modelů při testech.
muselo sa to dať na "CTRL+Shift+=" a "ctrl+shift+´" pretože Jindřich mal skratky "=" a "´" skôr na ovládanie mirelu ako oni na posúvanie času a preto sa to aspoň dalo na inú kl. skratku.

Tak tohle dělá or, když jedu v okně a zrychlím jen malinko čas, jak jsem psal, bez toho zrychlení, alespoň do 3. - 4. polohy + se aktivity se složitějším scénářem dělat fakt nedají, to bych nad tím strávil 24 hodin vkuse. Je to fakt třeba kvůli pozorování traffic a nazabití při tom půl dne.
Zobrazit přílohu 29671
A v okně musím jet, když mám otevřený editor aktivit MSTS.
První verze vykolejení vlaku. Budete si přát ještě nějaké výbuchy, plameny a prskající elektriku?

První verze vykolejení vlaku. Budete si přát ještě nějaké výbuchy, plameny a prskající elektriku?
Raději ne, aby to nebyl návod pro ty vypatlané fanatiky, nechť se zastaví simulace, jak tomu je... Jinak zatím vytestováno s Kocourem a neskutečný požitek z jízdy i to počasí vypadá teď fakt skvěle.

Samozřejmě si dělám legraci. Na takové blbosti není čas.

@Zbyněk Šemora - Zbyňku, na žádné trati se ti v kabině nezobrazuje napětí? Zkoušel si se projet i jinde?

Nový patch zabraňuje nechtěnému vykolejení souprav při zrychlení času. Je také odlehčeno procesoru při zrychlení času a tudíš aktivitář si může zrychlovat čas jak bude chtít při testu aktivit.

Tak před Update jsem to spoštěl, vše jelo, testoval jsem Olomouc a i zrchylení času šlapalo jak hodinky. pak tenhle problém, zkusil jsem i znova stáhnout z webu a nechat opathovat:
update.jpg

I při pokusu spustit volnou jízdu opět tohle:
pador2.jpg

A já potřebuji projet test Opava - Olomouc a zpět do Krnova. Ach jo...

Potvrdzujem čo píše DanJ ... po dnešnom patchi sa nedá spustiť žiadna aktivita.. To isté okno mi vyhodí, čo vyššie..

Back
Nahoře