Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
pořádně zde hledejDobrý den chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaký návod na editací tratí v TSRE 5 a pokud ne tak jestli kdo v tom umí tak nějaký menší návod neudělal?
Předem děkuji za odpovědi
O tomhle bych si dovolil pochybovatStav a neptej se.Tohle je práce, kdy si musíš pomoci sám. Jinak na to nemáš. Vlastní zkušenosti.
![]()
Já zase přišel na to, že koleje v TSRE5 se dají pokládat jenom na pevné zemi. Jakmile potřebuji koleje připnout na náspu, tak spadnou vždy na zem. Řešil jsem to tady na fóru asi před dvěma lety, že někdo možná poradí, ale nikdo nevěděl. To jsem měl tenkrát po změně kolejiva problém ve Skalici nad Svitavou, kam nebylo možné se v editoru MSTS dostat. Následoval vždy pád. Tedy jsem musel jenom v TSRE to tam trochu promazat, ale osadit zpětně to už nešlo. A kdybych měl koleje naklápět do sklonu, tak to už je moc komplikované. V MSTS raz dva tři a kolej je okamžitě na svém místě. V TSRE se sklon nastavuje plynule a to je pak moc zdlouhavé. Tedy pokud se podaří koleje k sobě připnout.S tím si Zbyňku dovoluji nesouhlasit
Nevím, zda to bylo v TSRE i tehdy, ale teď je tam možnost "stick to target", nebo něco takového, teď z hlavy nevím, když se zaškrtne, tak se koleje hezky napojí i na koleje, co jsou vysoko nad terénem. Já osobně jsem v TSRE postavil a stále stavím fiktivní trať od 0, občas jsou některý bugy k zbláznění se, ale jakž takž se to dá. Jediný problém na který jsem narazil a doteď se mi ho nepodařilo vyřešit je to, že i po nalinkování nefungují přestavníky výhybek.Já zase přišel na to, že koleje v TSRE5 se dají pokládat jenom na pevné zemi. Jakmile potřebuji koleje připnout na náspu, tak spadnou vždy na zem. Řešil jsem to tady na fóru asi před dvěma lety, že někdo možná poradí, ale nikdo nevěděl. To jsem měl tenkrát po změně kolejiva problém ve Skalici nad Svitavou, kam nebylo možné se v editoru MSTS dostat. Následoval vždy pád. Tedy jsem musel jenom v TSRE to tam trochu promazat, ale osadit zpětně to už nešlo. A kdybych měl koleje naklápět do sklonu, tak to už je moc komplikované. V MSTS raz dva tři a kolej je okamžitě na svém místě. V TSRE se sklon nastavuje plynule a to je pak moc zdlouhavé. Tedy pokud se podaří koleje k sobě připnout.