TrainDriver
Cestující
Tak isto potvrdzujem po poslednej aktualizácii tiež všetko v poriadku. ( aj volenie napäťových sústav) 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dvacko, z vozů, které jsou balíku x6x, se, myslím, již teď dá udělat hromada zajímavých aktivit - český vozy: B, Bbdgmee, BDs, Bdt, Eanos, Es, Falls + žluťáci; slovenský vozy: Aeer, Ampeer, ARpeer, B, BDsee, Bdt, Bmeer, Bmpeer, Bpeer. Než tu aktivitu dokončíš, tak předpokládám (ač nemůžu mluvit za Igora H., který je autorem ladění) bude i doplněna flotila českých vozů o nějaký vůz první třídy. Do té doby si jej pro účely tvorby aktivity můžeš nahradit v consistu vlaku hráče, potřebuješ-li teda vůbec českou první třídu, vozem třídy druhé.Zdravím,
zrovna když se tu dnes objevil dotaz ohledně ladění vozidel, tak sem přicházím s prosbou. Vánoce se neúprosně blíží a začínám přemýšlet nad aktivitou. Když se tu rozjel tento projekt, vytvořím nějakou aktivitu pro CZSK verzi. Jelikož máme prozatím naladěný balíček pro X6X a X5X, tak samozřejmě jako HV použiji jednu z těchto řad. Jenže si potřebuji do aktivity vyladit vozidla hráče, aby celá souprava hráče korektně fungovala.
Byla by prosím možnost vytvoření nějakého manuálu, buď od tvůrců nebo někoho, kdo pochopil, jak naklonovat ENG a WAG soubory i na jiné vozidla, aby to vyvěsil na váš web? Pokud by mi někdo nějaký návod sepsal do SZ, tak nemám problém se chopit Wordu a nějaký manuál vytvořit, který by se pak hodil na web.
Stačil by jednoduchý návod, kde bude napsáno, co se má změnit a přejmenovat. Dneska jsem to odpoledne zkoušel a pak vzdal, protože se mi souprava a ani mašinka nechovaly tak, jak jsou naladěné mašinky ve vašem balíku.
Když ne do name, tak kam ?Hlavně ne do name v eng a wag, už tak jsou kolikrát strašně dlouhé. Pak padá třeba AE MSTS.
Příponu ORCZ jsem měl na mysli specielně pro vozy, které jsou použity ve vlaku hráče. Já si dovedu např. představit "CSDUaeuhli". Ale znovu píši, je to jen můj názor - připomínka.Nevím kam, ale hned dám příklad vozu se dřevem, které se musely a já je předělával, poněvač padal editor a bez pomlřček nebo mezer to už nerozluští nikdo, dovedeš si předtsvit třeba: "csduaeuhli"? Jinak, proč by měly být vozy do OR CZ s příponou? Bylo slíbeno, že budou fungovat vozy i z OR klasického, nebo se vracíme zase do bodu, kdy bude jen ladění od jednoho tvůrce bez respektu jiných názorů a jízdních vlastností vozů?
Takže super, budem mít dva engy dva vagy, jeden pro traffic a druhý pro soupravu hráče? Tohle není ta správná cesta. Za sebe mohu ale říct, že mám rozdělanou fakt velkou aktivitu z dob ČSD z roku 1989 a mně vozy jedou úplně všechny a jsou laděny jen pro OR. A poježdění fakt nádherné, jen jsem teď zjistil, že mi v létě při stmívání problikne červená záře,Příponu ORCZ jsem měl na mysli specielně pro vozy, které jsou použity ve vlaku hráče.
Vzhledem k tomu, že vyladěné vozy jdou zřejmě bez problému použít i v trafficu, tak by asi nemusely být dva engy. Podle přechozích příspěvků ale autoři ve vlaku hráče doporučují jen vyladěné vozy. Jinak to asi dál nebudeme pitvat a bude to v pohodě.....Takže super, budem mít dva engy dva vagy, jeden pro traffic a druhý pro soupravu hráče? Tohle není ta správná cesta. Za sebe mohu ale říct, že mám rozdělanou fakt velkou aktivitu z dob ČSD z roku 1989 a mně vozy jedou úplně všechny a jsou laděny jen pro OR. A poježdění fakt nádherné, jen jsem teď zjistil, že mi v létě při stmívání problikne červená záře,
Toto sa mi deje už dlhšiu dobu keď mám klesnúť pod 100 tak asi 2-krát preblikne na 95 a potom spať na 100 ale nejak veľmi mi to nevadí.Zdravím,
u verze 1.4.18 (aktuálně poslední) se u Mirelu při jízdě k návěstidlu s návěstí "STUJ" nedopočítá brzdná křivka. Rychlost klesá ke 100, pak problikává 95 a zůstane svítit 100. U jiných návěstí (např. rychlost 40 a 60) to dopočítává rychlost a brzdnou křivku normálně.
Testováno na loko ZSSK 326003-6 a trati BP a 321.
Lidi neblbněte. Už nyní i před Icikovou verzí, je u stažených vozidel Klondaik každý pes jiná ves. A pak najít vozidlo do hry je vrchol umění. Tohle má dělat jen inteligentní člověk, který umí logicky myslet. A ne, že si to každý divoce přeznačí sám a vznikne několik verzí..Takže super, budem mít dva engy dva vagy, jeden pro traffic a druhý pro soupravu hráče?
Tohle není ta správná cesta.

Mě pořád nefungují esa, buď začnou sunout nebo vozy létají vzduchemTak isto potvrdzujem po poslednej aktualizácii tiež všetko v poriadku. ( aj volenie napäťových sústav)![]()
Zdravím,Mě pořád nefungují esa, buď začnou sunout nebo vozy létají vzduchem
Potvrdzujem, mne sa deje toto isté. Plus chveje sa ručička a číslica tachometra.Mě pořád nefungují esa, buď začnou sunout nebo vozy létají vzduchem