Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Taky bych byl velice rád za nějakou aktualizaci. Tým MG CZ/SK je prostě boží v jakémkoliv tvoření, chtěl bych se jen zeptat jestli by fungovalo vše co u řady X6X. Nebo třeba řazení shuntů, zapínání ventilátorů ručně tak jak v RW. To by byla pecka. Hezký zbytek dne. FilipZdravím
a prosím tvůrce o info, zda rovněž předělávají nastavení v balíku "X5X" na nejnovější verzi a zda plánují úpravu do této verze pro nějakou řadu loko s max. rychlostí 160 km/h.

Jasně, ale nejde to nějak opravit? Samozřejmě, že nový ORCZ převzal "kostlivce ve skříni" z OR starého. Samozřejmě vyzkouším i "ItalaI", ale už jsem starý OR nespustil snad tak dlouho jako kdysi MSTS.S tím nikdo nic nedělal Dane. Zkus to vyzkoušet i na ofiko MG verzi.
Tak se na to vykašli a udělej něco jinéhoJasně, ale nejde to nějak opravit? Samozřejmě, že nový ORCZ převzal "kostlivce ve skříni" z OR starého. Samozřejmě vyzkouším i "ItalaI", ale už jsem starý OR nespustil snad tak dlouho jako kdysi MSTS.Já jinak mohu dát soupravu jako celek, ale najíždí na ni hráč a nedá se dát zpráva připojit vozy, proto ta finta s Loose Con.