Dan J.
Strojvedoucí
Ahoj Zbyňku.Dane, přece v tomto prostředí nemůžeš vydávat aktivity. Tohle je vývojářská verze
Ony ale aktivity fungují, co se chování traffic týká, myslím tím bloky, jízda souprav i řízení vlaků, jen se občas vyskytně po nějakých pracech problém typu zrovna teď zmíněných kol. Proto tady máme vlákno a aktualizaci přes internet, jak kluci vývojáři psali, aby se ty chyby daly po nahlášení odstranit a spolupráce je tak dynamická a pružná. Hráč si stáhne na wevu OR-CZ a ten se mu zaktualizuje do poslední verze, pokud dá an aktualizovat. Já za sebe se snažím právě o to, aby se ty aktivity daly dohrát a proto hlásím chyby.
Tohle nelze, poněvač nových funcí přibývá a je to naprostá pecka. Proto právě máme zde vlákno a popsané řešení výš, když se něco pos..e, kluci dělají ihned aktualizace a za to jsem neskutečně rád. Tím máš v aktivitě nejnovější vychytávky.řemluv kluky vývojářský, aby dali ven nějakou stabilní verzi, kde budou fungovat všechny základní funkce
Tak a můj dotaz, včera v noci nová aktualizace, ale nikdo mi zde nenapsal, jestli jste se dívali na ty kola? Pokud zaktualizuji, pojedu to celé znova, klidně, ale ne zbatečně, pokud ta aktualizace opravu (nebo pokus opravy bugu) neobsahuje.