Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V tomto případě se mi lokomotiva načte s napětím 25kV na voltmetru v kabině. Zkoušel jsem St. Město a Prahu. No vzhledem k tomu že Lukynovi to funguje, tak si jdu lámat hlavu co mám špatně.Tak si v nastaveniach odškrtni v záložke Obecné - Odstavená lokomotíva ( lokomotívu je nutné oživiť ).
Ty to len proste nevieš nahodiť zo surového stavu. Nič viac.
Což je, aspoň u některých loko, naprosto normální chování.No ono jde o to, že každý úkon (zdvihnutí sběrače, zapnutí HV) sežere něco vzduchu z jímky pomocného kompresoru a ještě to hlídá ochrana na minimální tlak v této jímce. Nikdy se nedělají tyto úkony hned najednou nebo v krátce za sebou, tedy pokud není naplněná hlavní jímka na dostatečný tlak. Stačí sledovat tlak pomocné jímky pomocného kompresoru pod diagnostikou vzduchu.
MSTSLocomotive.cs
...
foreach (XmlNode nodeId in nodeSupply.ChildNodes)
{
if (nodeId.Name == "Longitude")
{
try
{
nextNodeLon = double.Parse(nodeId.InnerText.Replace(",", System.Globalization.CultureInfo.CurrentCulture.NumberFormat.NumberDecimalSeparator));
}
...
Ahoj, tak mne nechce ORCZ opět vypravit, pokud jedu s automatic dveřma, píšťalky k odjezdu se nedočkám:
EDIT:
Patch 1.5.22, problém stále trvá...
Nie Balíčky nemusíš sťahovať. Iba pribudli nové skiny mimo balíček. Pri balíčkoch máš predsa dátum posledného updatu takže ak je pri balíčku 30.10.2021 tak to už hádam máš.Dobrý večer všem. Na webu msts-rw.cz jsem našel na hlavní stránce pod sekcí nove vydáno 7.11.2021 i or Mg 1.5 ale když jdu do stažení tak tam je všude datum 30.10.2021. Je tedy třeba zase balíčky instalovat znovu nebo je to jen nějaká chyba? Předem díky za odpověď
Protože má prvně zaznít signál k odjezu a až pak fíra zavírá dveře, Takže píšťalka a pak má zavřít. To bylo předtím správně. V tom je rozdíl mezi manuálně a automaticky zavíranými dveřmi.Proč ty dveře nezavřeš? Jestli jsou to automatické dveře, musíš je z kabiny otevřít a pak zavřít.