mmouka
Hradlař
Ahoj, u verze 1.4 jsem dával video, jak se rozthla souprava, dnes se mi v té samé u verze 1.5 stalo tohle:
no tak co, substrat ma kolotoc zadarmo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj, u verze 1.4 jsem dával video, jak se rozthla souprava, dnes se mi v té samé u verze 1.5 stalo tohle:
Já vyřešil přepsáním hodnoty maxlinevolkage v souboru .trk z hodnoty 25000 na 3000Starý pack X6X i OR 1.4 jsem smazal a stáhl z webu vše nově. Vím, že zapínám střídavinu. Na screenu jen ukazuji, že v Zábřeze na Moravě mám v trolejích střídavinu a pomocí klávesové zkratky to na stejnosměr už nezměním, takže se nedokážu rozjet se stejnosměrnou trakcí.
Samozřejmě, to bych si taky mohl změnit, ale nic mi to nepomůže. V takovém případě to je krok zpět. Mám hotovou aktivitu s esem, z Prahy do Plzně, a abych si za Berounem otevřel soubor .trk, přepsal hodnotu a jel dál, je mi úplně na nic...Já vyřešil přepsáním hodnoty maxlinevolkage v souboru .trk z hodnoty 25000 na 3000
Alt+S fungují pouze na nenalazených mašinkách. S tratí to nemá nic společného. Proč je v Zábřehu 25k nevím. Přidal jsem tam marker na 3000V, stačí restartovat OR. Projedu to do Přerova a pak i do Třebové a nacvakám tam chybějící měničky a stahovačky.Starý pack X6X i OR 1.4 jsem smazal a stáhl z webu vše nově. Vím, že zapínám střídavinu. Na screenu jen ukazuji, že v Zábřeze na Moravě mám v trolejích střídavinu a pomocí klávesové zkratky to na stejnosměr už nezměním, takže se nedokážu rozjet se stejnosměrnou trakcí.
To není potřeba, v Berouně to funguje správně.Samozřejmě, to bych si taky mohl změnit, ale nic mi to nepomůže. V takovém případě to je krok zpět. Mám hotovou aktivitu s esem, z Prahy do Plzně, a abych si za Berounem otevřel soubor .trk, přepsal hodnotu a jel dál, je mi úplně na nic...
Díky za opravu, teď už je to OKPřidal jsem tam marker na 3000V
Ony se ještě podobné chyby můžou někde objevit, musím to projezdit celé a jak víme, na 321 to chviličku potrváDíky za opravu, teď už je to OK![]()
Môžem potvrdiť, pomohlo.Zdravím
a konstatuji, že jsem dělal stejnou chybu.
Proto posílám návod k obsluze, který u mne funguje a za který děkuji Dodovi:
1. Zapnout Baterie
2. Zapnout Řízení
3. Do polohy PK teda zapnout Pomocný kompresor.
Počkat, než se nafoukne alespoň 7 barů
4. Pomocný kompresor nechat stále v poloze PK
5. Zdvihnout sběrač
6. Zapnout HV
7. Zapnout II kompresor do polohy A
8. Když bude alepsoň 7 barů v Hlavním potrubí, pak teprve přepnout kompresor I do polohy A
Já jsem dělal špatně tučně vyznačené body - po zapnutí HV jsem zapínal kompresor I do polohy A.
Zdravím,Zdravím,
v nejnovější verzi u loko ZSSK 162 008-7 při oživování přestane pomocný kompresor činnost při cca 6 barech a tím pádem se nezdvihne sběrač.
Zkontrolována aktuálnost verzí loko i kabiny.
Pro srovnání proveden ještě test ZSSK 362 005-1 HK - bez problému.