Udělal jsem si pro sebe takový přehled, co jsem kde zjistil :
Servis1 =neviditelná lokomotiva (používá se jako loko v soupravách umístěných v traffic vlacích bez loko, např. odstavené soupravy ve stanicích)
Servis2 =neviditelná lokomotiva (používá se k blokování návěstidel při křižování apod.)
Servis3 =neviditelný vůz, který při umístění do soupravy traffic vlaku při míjení s vlakem hráče zahouká
Servis4 =neviditelný vůz (byl vytvořen v době kdy nebyl MSTS BIN a aktivitáři jej používali hlavně k tomu, aby traffic vlak zastavoval u středu nástupiště nebo na přesném místě, nyní se používá nejvíce v odstavených soupravách ve stanicích, kde při jeho vložení vzniká viditelná mezera, i když souprava je to jen jedna nebo při potřebě přeskoku z lokomotivy na loko jinou)
Kódy:
Definice WP 3xxxx - funguje, blok vlakové cesty, jak pro traffic, tak vlaky hráče, když chceš blokovat třeba stůj do 12:00, dáš 31200.
Definice WP 4XXYY - říká odpoj vagóny
XX - definuje počet zbylých vagónů včetně lokomotivy
YY - čas v sekundách pro trvání celé operace
Definice WP 5XXYY - funguje jako 4xxyy s tím rozdílem, že odpojí požadovaný počet vozů (včetně lokomotivy) ale před lokomotivou. Ale já ze zkušenosti vím, že když udělám revers kde mašina dosune vozy musím dát hned za něj kód 3, jinak zpět doťukne vozy.
Definice WP 60001 - funguje pro AI vlaky, pokud chcete na AI vlak napojit další AI vlak jako pomocný (WP dejte do cesty druhého AI vlaku před napojením prvního AI vlaku)
Definice WP 60002 - funguje pro AI jako TAB u vlaku hráče, tzn. požádá o povolení průjezdu návěsti stůj (zadává se v cestě AI před dotyčným návěstidlem)
Definice WP 6001x - Vlak jako traffic na daném vyčkávacím bodu zahouká x definuje délku tedy 60011 vlak houkne vteřinu 2 dvě vteřiny atd.
Víc jich neznám a prosím zdejší zkušené členy o kontrolu správnosti a případné doplnění. Myslím, že takový přehled dost členům pomůže.