Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj, nejsem si úplně jistý, ale myslím, že s něčím podobným jsem se setkal a bojoval i ve standardní verzi OR nebo ORMG (přesně si to nepamatuji, už je to nějaký pátek ), takže tohle asi nebude úplně problém jen OR CZ/SK..Čau kluci.
Tak nalezen další problém, se kterým jsem se v OR zatím nesetkal. Přijedu do Brna k perónu, odvěsím mašinu od vozů. Tím se stane z vagón§ Loose Consist, tohle je ok. Avšak zezadu na ně najede mašina posunu, odvěsí od nich pošťáka a má jet za výhybky a hodit jej na koleje pošty. Mašina najede, odvěsí jej od vozů (loko tendr+ Fa), ale když má začít tahat, tak i s vozem zmizne
Aha, tak to jo... tak snad to kluci vypilují...Jo, ale Icik psal, že se dělaly nějaké opravy, právě kvůli mizení na reversech.
Toto je opravené v nejnovějším patch.A ještě jeden postřeh, zvuk Laminátky furt nahazje smeták a nabíhá.
Pokud dám na koleje ms tak jsou to loose consisty. Tedy bez cesty. Žádný panto nezvedá. Pro jistotu jsem ještě přidal podmínku a to, že loko s menším výkonem než 10kW také panto nezvedne. Vyzkoušej nejnovější patch.Bylo to tím. Nevím jak u vás, ale když zruším volbu Odstavená lokomotiva (loko je nutné oživit) v záložce obecné, tak to stopoří i ms wagy. Vrátil jsem fajfku zpět, prostřídal v traffics ms(wagy) a enginy a výsledek viz screen.
Potvrzuji, opraveno. Jen mi stále mizí ten posun. Před zmizením uložit, nahrát a jedině tak se dá pokračovat dál.Toto je opravené v nejnovějším patch.
Ale jsou nahovno, když tvoříš místa, kde jedeš 2x a zatěžují editor aktivit jako prase. Zkus dát na všechny koleje v Brně, nebo Ostravě LC a pak hýbat mapou. Hoši, do tvorby aktivit nám fakt nezasahujte, Loose Consist jen výjměčně a z nutnosti. Je prostě problém, že asi nikdo z týmu nepoužívá MSTS programy na tvorbu. Navííc i testy vlaků se musí dělat v aktivitách, nikoliv jen ve volných jízdách, někdy vznikají velmi rozdílné situace a v aktivitách je PC zatížený mnohem více, než ve volných jízdách.očítač losse consisty v OR NEZATĚŽUJÍ!!!
Vydržíme uplně v klidu,to bylo jen konstatování,aby jste o problemu veděli.Chlapi vydržte, já a i Jindřich jsme v práci a nedostaneme se k tomu hned.

Zkus volnou s párou...Nejde ani volná jízda.
volná jízda jde v poho: jak elektriky tak dísly tak i parníNejde ani volná jízda.