CZSK verze 1.5

To je sice možné, že se nějak definuje, ale přeci traffic měl spotřebu 0. Tohle začalo dělat až po poslední aktualizaci, ale kolečka se vyřešili. Ještě mi teď volal Joska, jestli to nedělá kývání (ty kola), tomuhle nerozumím. Ale z 90% se to opravilo. Ten konvoj mi tam visel od začátku, co jsem jej osadil a já myslel, že mám blbě WP, pak jsem zjistil kola. Chce to asi engy ms předělat na wagy ms. Ale jak jsem psal, pohyblivý traffic OK (zatím) jen to uhlí a na to jsem koukal jak vyoraná myš. Je zajímavé, že při load jak vidno výš vše OK.

Tak jsem chtěl napsat, že včechno klape, kromě toho jednoho traffic v Šumperku a že traffic zmozlo to uhlí a:
Dojel jsem do Olomouce, odvěsil vozy, posun mi odebral čelní rybák, na prdel mi přihodil 3 vozy, jiný posun a já najel na vozy, všechny vyladěny pro OR i s párou a vše bylo ok, než jsem odbrzdil a najednou opět červený TM, rychlost NaN a celá souprava hráče bez kol, ale teď jsem natočil video a všimnul jsem si, že z tendru zmizelo všechno uhlí. Tady je video:

Tak teď to odkolilo traffic hned v Jeseníku a dělá to, když se chce traffic rozjet povětšinou s vozy, nepřelézal jsem, mašina nemá animované uhlí, tak nevím, ale asi bude zase bez.
kola8.jpg

Nemá někdo stejný problém ? Při aktualizaci vyskočí okno s chybou viz screen a verze OR se neaktualizuje.
Stačí potom smazat souboyr ORTS.Common.dll.tmp a ORTS.Common.dll a poté se aktualizace provede jak má. Dělá mě to již 5 aktualizaci.
Psal mě kámoš na FB, že mu to též udělalo.
.aktualizace.jpg

Jo tak takhle jsi to opravil, super. Problém jen bude, pokud dvě parní mašiny jiného typu budou používat stejnou kabinu. Bude se to muset řešit CVF ve složce Cabviev přímo u jednotlivých mašin.

Nemá někdo stejný problém ? Při aktualizaci vyskočí okno s chybou viz screen a verze OR se neaktualizuje.
Stačí potom smazat souboyr ORTS.Common.dll.tmp a ORTS.Common.dll a poté se aktualizace provede jak má. Dělá mě to již 5 aktualizaci.
Psal mě kámoš na FB, že mu to též udělalo.
.Zobrazit přílohu 30581
Zdravím, taky se mi to stává. Smažu celý soubor znovu nakopírovat.Potom už je vše v pořádku.

Ahoj, při pokusu posunu časukl: "Ctrl+Shift "Čárka"" OR spadne, tuhle funkci posunu času potřebujem, k dolazování skinů, den noc, jak to vypadá v OR:
padposuncas.jpg

Zdravím, dnes jsem si projel trať Praha-Vršovice - Tábor na BP, a když jsem chtěl pod střídavinou přibrzdit vlakovou brzdou, tak vzduch v poho, ale dynamická brzda na lokomotivě (konkrétně 363.030) začala brzdit více než je normální, po povolení brzdy vždy následoval pád HV. Loko i OR CZSK staženo dnes.

A ještě dotaz: opravdu by se nedalo, prosím, locknout fps na 30? Z Prahy až do Tábora velká sekaná, fps cca 40-60...

Z Prahy až do Tábora velká sekaná, fps cca 40-60...
A já si myslel, že se mi to škube mezi Jihlavou a Brnem kvůli fototexturám. Přepnul jsem se na klasické OR a tam to jede plynule. Asi to není žádná legrace vše dokonale vyladit. Ale nutno poznamenat, že v tomto ORCZSK je prostředí pěknější.

A já si myslel, že se mi to škube mezi Jihlavou a Brnem kvůli fototexturám.
Zbyňku, tohle je známá věc jak u OR Monogame odjakživa, tak u ORCZ, že musí být zamknuto FPS na 30, nejlépe stáhnout program RivaTuner a nastavit v něm cetu k OR a zadat max 30FPS a zaručeně máš po sekání. Já všechny aktivity i "Modrý Portugal" na BP jel s takto zamčeným ORCZ, nikde ani škub a Brnem, ketré bývalo v OR kritické, v ORCZ úplně hladké projetí.

Ahoj, při jízdě na ARR po zmáčknutí tlačítka pomalé jízdy se pomalá jízda po projetí zadaného počtu náprav nevypne a vlak nezačne zrychlovat na nově nastavenou rychlost. V předešlých verzích to normálně fungovalo.. Zjištěno při jízdě s loko 362. Mrkněte na to, prosím. Díky ;-)

Tak abychom pořád něco jen neopravovali, vydal jsem v nové aktualizaci novou fičuru OR CZ/SK.
Jedná se o podporu ambientních zvuků. OR CZ/SK převzalo všechny běžné ambientní zvuky a přidalo soubory s novými. Vytvořilo si podsložku v Content - AmbientSound.

Určitě to půjde naladit a hlavně vybrat lepší zvuky než jsem tam dal teď já. Takže bych chtěl poprosit Vás o spolupráci a vylazení nových ambientních zvuků platných pro každou trať.

Nyní přes den uslyšíte štěbetat ptáčky v korunách stromů a v noci zase hmyzáky v trávě. V letní bouřce se zase nezalekněte hromu! :)

Ahoj, při jízdě na ARR po zmáčknutí tlačítka pomalé jízdy se pomalá jízda po projetí zadaného počtu náprav nevypne a vlak nezačne zrychlovat na nově nastavenou rychlost. V předešlých verzích to normálně fungovalo.. Zjištěno při jízdě s loko 362. Mrkněte na to, prosím. Díky ;)
Zdravím,
test :
Trať : ŽSR130, loko : ZSSK 362005-hk + 5 os. vozů, var.: Prozkoumat trasu.
Tlačítko pomalé jízdy - zrychlení bez závad.

Tak abychom pořád něco jen neopravovali, vydal jsem v nové aktualizaci novou fičuru OR CZ/SK.
Tohle je úplně úžasná věc, hodil jsem dneska aktualizaci a jedu ten spěšňák znova a je to úplně jiný požitek z jízdy. Lipová Lázně - Jeseník - Lipová Lázně, zatím naprosto v pohodě a páry se chovají korektně. Teď mi při rozjezdu z Lipové OR spadnul a předtím jakoby nestíhal přehrávat zvuky, už se mi to pýrkrát stalo. Ale to je naprostý detail:
pad or 20-12-21.jpg

Back
Nahoře