Lukyn-CZ
Průvodčí
Ne ne, tu jsem ještě neaktualizoval...Tomu mohou napomâhat u BP ty fototetextury v tratl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ne ne, tu jsem ještě neaktualizoval...Tomu mohou napomâhat u BP ty fototetextury v tratl.
Mě se to také někdy rozškube, ale to nemám nijak zamklo. V Klasickém OR to jede plynule. Jenomže já zatím jenom volná testovací jízda. V aktivitě to může být jinak.i když má zamklo na 30 FPS, tak se mu prý BP škube
hej no veľa ľudí zamkne OpenRails.exe ale to je len niečo ako launcher. Všetky potrebné úkony treba vykonávať v runactivity.exe. Ale ak to tak má tak neviem no.tak se mu prý BP škube
Ahoj. To je proč píšu, že nechápu, proč se to nezamkne na 30 FPS jako defult ve hře. Je to drbání se přes hlavu a používájí se "podprogramy" stejně jako u MSTS. Ale to mně teď netrápí, mám už od nějaké aktualizace ještě starého OR a ORCZ v tom pokračuje problém se spuštěním sněžení:hej no veľa ľudí zamkne OpenRails.exe
Problém s nahráním uložených pozic jsem měl taky. Bohužel nemám žádný log, ale stávalo se to, když sem jel aktivitu s mašinou s funkčním mirelem. Naposled u Hungarie na BP s gorilou.Má ještě někdo potíže s nahráváním uložených pozic, jako já, jak jsem psal v příspěvku 478, nebo je chyba u mě?
Tak proč je nenecháš v klidu vystoupit? Pak se nediv, že se ti na dveře vykvajznou.A další věc, když vystupují "paxové" a odvěsím vozy, bylo by fyjn, kdyby zyvřely dveře "paxové, nepaxové". Zůstávají otevřená vrata u tzv. Loose con. po odvěšení.
Tohle je záměrně, protože se ARR nemá používat k brždění vlaku. Je to spíše tempomat. Brzděte jak máte, chlapi!Tím to také není, jedu s ČDC 363.009, pro jistotu jsem ještě zkusil jinou 363 a stále stejné...
Navíc je tu další problém, kterého jsem si všiml. Stále zlobí EDB! Rozjedu se z Rokycan, dosáhnu rychlosti 100km/h a přepnu do ARR.
Vše je v pohodě, za Kařízkem začne klesání do Zdic a mašina začne používat EDB, zatim taky v pohodě. Ale když ve Zdicích chce mašinka EDB vypnout, tak má problém. Sice EDB přestane brzdit, ale nechce odpadnout, stále to píše "sestavování" a to až do rychlosti o 10km/h nižší, než je navolená na ARR. Když pak ARR vypnu, tak EDB nejde použít, píše to "sestavování" a pak napíše "vypnuto"...
Co? To jsi slyšel kde?? Pokud nemám těžký vlak, tak proč nenechat ARR udržovat rychlost i při klesání? Navíc u pětkových Es je u EDB co do výkonu to do brzdy... A to že pak už nejde EDB použít je také záměrně?? Jinak to EDB zlobí už před tim...Tohle je záměrně, protože se ARR nemá používat k brždění vlaku. Je to spíše tempomat. Brzděte jak máte, chlapi!
A to jsi četl kde? Tohle řekni chlapům co jezdí na Ešusech příměstskou okolo Prahy, několikrát za těch deset let jsem byl na stanovišti když jim bouchla VZ takže moc dobře vím že akorát otvírají dveře a dávají souhlas k odjezdu jinak si to "elektrika" řeší sama. A když se čtyřvozovým rychlíkem s Esem na 400 metrech nejsem schopen snížit rychlost o 20 km, tak je asi něco špatně. Zrovna dnes jsem to konzultoval s kamarádem, který jezdí na EC do Německa.Udržovat ano, ale NE brzdit celý vlak o několik desítek km/h méně!