Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ramelow napsal:xem, len povedat, ze na vlecke v Borim lesu mam ten isty problem ako Dan J. Nemoze to byt starsou verziou binu?
budem to riesit tak ako Dan J., teda aktivitu znova nainstalujem.
Tak jak jsem psal ,posun jsem ukončil v 16:10 poté se mi zobrazilo v 16:12:30 abych cukl zpět ,toto jsem udělal pak se mi v 16:13:00 zobrazilo abych popotáhl ,to jsem taky udělal ,rychlík kolem mě projel v 16:17:15 a návěstidlo je pořád na stůj. Asi po minutě jsem zkoušel popojet ,jestli se to náhodou nepostaví ,a nic. Tak jsem pomaličku popojížděl až k návěstidlu a pořád nic. No a už je 16:33 a já pořád stojím na červenou. Už opravdu nevím co s tím.Tommy66 napsal:Ach jo,zase něco nefunguje tak jak má
Poté co zpožděný Hradišťan projede kolem tebe tak asi za 30-45 sekund se ti objeví na semaforu volno a jedeš.Pokud tam ale máš stále stůj,je to chyba,zkus popojet kousek dopředu,mělo by to stačit.Bylo to tak vyzkoušené,proto je tam dávána hláška posunovače aby jsi to udělal.
Traffic na jednokolejné trati je děs
Zkusím udělat celý posun znova ( docela mě to baví). Jen bych potřeboval vědět v kolik asi mám ten posun ukončit?Tommy66 napsal:Tak už jsem z toho vedle sebe.
Kdyby ten rychlík nejel tak chápu že se to zaseklo,ale takhle už nevím.Jediná poslední věc která mě napadla je tato:
Vrať se k poslednímu sejfu kdy jsi na druhé straně nádraží.Poté co zapojíš ten poslední vůz ve skladu a po vyšíbování s ním jedeš na Kunovické zhlaví zkus být trochu rychlejší.Napadlo mně jenom to že jsi byl pomalej a nenaskočil ti blok který ti drží stůj a z toho důvodu to ( nevím proč ) nenastavilo tobě cestu.Měl jsem to sice vyzkoušený že to jde i bez něho ale nic jiného už mne nenapadlo. Ještě pokud ani toto nepomůže zkus poslední zoufalství - jízda proti stůj.Ale skutečně to nechápu.
Tak sláva už se mi to povedlo. Zkusil jsem ,jak jsi psal ,být rychlejší a povedlo se. Bylo to sice jen o 10 vteřin ,ale jak je vidět i to hraje svojí roli. Jinak ještě bych ti chtěl poděkovat za skvělou aktivitu. Tento typ aktivity ( hodně posunu ) se mi obzvlášť líbí.Tommy66 napsal:Já si teď nejsem úplně jistý - momentálně nemám Luhačky ve stroji.- ale mám pocit že ten servis startuje 16,09,00.V té době musíš být za semaforem a další věc která už tu byla v jiné souvislosti psaná,během toho couvání nesmíš zastavit a znova se rozjet,ale to se ti asi nestalo prorože jinak by ten Hradišťan neprojel.Hodně štěstí a trpělivosti.
Já se nebojím, jen že jsem si myslel, že právě v této aktivitě bude ten brejlovec. Hlavně svoje díky směřujte Jonášovi, protože ten se zasloužil o všechna vozidla z okolí Plzně. Nebýt jeho, tak stále hoblujeme vozidla typu 742 146 a podobná Z TBP. Bohužel na tranzistora neexistuje vyladěný eng a za spolehlivost současných sice ručím, ale zjistil jsem že u každé mašiny je jiný a nejlepší je asi u 742 156 - sice si nejsem jistý spřáhlama, ale snad je to dobře. Chce to při tvorbě aktivity zkusit, ja kto bude fungovat. jo to jsou holt problémy. Jinak můžete se těšit i přes můj takový odpor k Brnu na jednu brněnskou lokomotivu. prozradím, že se jedná o prototyp a bude to tramvaj. Více uvidíte možná na screenech ve vlákně repainty čouda a jonáš. záleží, jestli se mi bude chtít screenovat. Já osobně bych tento skin nedělal, ale je to vlastně přání a taková splátka dluhu zděňkovi Itterheimovi za poskytnutí webového prostoru. Sice mu tuto loko + další dva bastardy slibuju dobře půl roku, ale zaručil jsem se že budou.Šnek napsal:Čoudo jen se neboj,využili jsme plno mašin z Tvých stránek,taky hlavně kvůli tomu,že jich je dost z okolí Plzeňska.
Ja by som povedal 770 má na takom sklone asi tak polovičný normatív hmotnosti. Cez Kremnicu je niečo podobné a jazdili tam 2x770+14x WAP, to je cca 1000 ton a rýchlosť tiež bola okolo 20km/hod..Kontra napsal:... Celou cestu jsem stál na písku, čmelák řval na osmém ale holt s 850 tunami na stoupání 18-21 promile to prostě jelo sotva 18km/h (mám vyladěný eng od Žsr&spol. použitý i na Zssk_770073). Prostě budu muset zašvindlovat a hodit si něco na přípřež, jinak nie je šance......