Aktivity TOMMY66

Zdravím,
nainstaloval jsem aktivitu Pn 62261d. Po jejím spuštění okamžitě vyskočí hláška "Úkol nesplněn - projeli jste návěstidlo stůj!". Při zvolení prohlížení trati stojí lokomotivy na správném místě před zarážedlem. Aktivity Pn 62261 a-c mi jedou naprosto v pohodě musím je pochválit.
A ještě dotaz, kde se dá nyní stáhnout nostalgická jízda Brno - Jaroměřice. Ta 464.202 kolem roku 1965 skutečně na těcto tratích jezdila a vozila rychlíky Brno - Praha a Praha - Znojmo. Střídaly se s 464.201 a někdy i s papoušky. Obě rosničky byly v depu Jihlava. Asi by to byl námět na pěknou aktivitu.
Děkuji za odpověď.

Koukám, že u mě na webu ta uloha není, pokud jsi schopen ji otevřít v editoru posuň si startbod kousek vzad. Pokud to nedokážeš, napiš mi SZ a nějak to pořešíme. ;-)

poison napsal:
Koukám, že u mě na webu ta uloha není, pokud jsi schopen ji otevřít v editoru posuň si startbod kousek vzad. Pokud to nedokážeš, napiš mi SZ a nějak to pořešíme. ;-)

Posunout startbod jsem nedokázal, ale díky poisonově pomoci (oprava souboru tp_pn62261d.pat), za což mu děkuji, jsem celou aktivitu úspěšně projel. Je pěkná.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře