Aktivity TOMMY66

No před chvílí jsem skončil přehlídku JZD, kde jsem po dohodě s Blažovákem odstranil z kusých kolejí, na které je naprosto nepravděpodobné, že by někdy vjel traffic, navěstidla "šturc". A ty, které zůstaly jsem ještě posunul o cca 10 metrů na neviditelnou kolej. Aby když suneš soupravu a houby tam dopředu z kabiny vidíš, neznamenala chyba půl metru konec aktivity vykolejením či projetím stůj. Ale úzký rozchod je na tyto věci kupodivu "citlivější" než normální. Ale upravit se dá leccos i na tom normálním.

Jirko díky moc za nabídku. Teď mám volný víkend tak se kouknu na situaci. Pokud nepřijdu na nějaké jiné řešení ozvu se ti a zkusili by jsme situaci pořešit úpravami tratě. Ale já doufám že jsem jenom špatně vyhodnotil situaci a bude stačit posunout bod zastavení což by znamenalo v editoru právi na 5 minut ;)

Takže bylo to tak jak jsem předpokládal. V Biele Vode jsem posunul bod zastavení a už je po problému. A pokud použijeme vozy na kterých jsem aktivitu stavěl tak věřím že problém nebude nikde.
Teď chvíli vydržte, domluvím se s Poisonem a aktivita půjde ven

poison bere na vědomí, jak jsem slíbil jednomu zahraničnímu harcovníkovi, který miluje český manipuláky, přeložím to do bídné angličtiny, ať si zajezdí.

Dobrý den všude!

Omluvte mne, prosím, nemluvím česky. Pracuji s google translator.
Jsem zahraniční uživatelé k Poison (post #388) otázku o pracovní již poskytnuté MN 85001 část 3.
Dnes mám dotaz ohledně MN 82084: Mám druhou sadu naložených vozů zavěšené a měl by se vrátit na stanici, nicméně, spínač se neotočil.

Žádám o pomoc.

Děkuju! Hezký víkend přeje

Meinhard

Dobrý večer všude!

Úloha řešili! Activita znova instalovaná a ukončí po 2:19:02 hodinách.
Je to výborný a zajímavý úkol. Mnohokrát děkuji, Tommy66 a rád aby to!

Dobrou noc a mají pěkný týden

Meinhard

Tak po 2 letech příprav se chystám vydat aktivitu PN 49702 a teď jsem zjistil že jsem druhej. Tak nevím jestli to nemám zrušit abych nekonkuroval kolegovi.

Na mém WEBU je ke stažení úloha vlaku Pn 49702 na trati 321 v úseku Košice - Kralovany dle GVD 2008 s dvojicí 131.073/74. Čtěte přiložený popis úkolu. Autor bohužel nedodal žádné screeny, takže tentokráte bez obrázků.

Na mém WEBU je ke stažení úloha vlaku Mn 82631 na trati Ztracená old jejíž délka přesahuje 5 hodin. Čtěte pozorně popis úlohy na webu i v textovém souboru přiloženém k aktivitě!

Chci Ti poděkovat za zcela unikátní aktivitu Pn 49702 . Postrk se mi podařilo připojit už napodruhé :), řešení postrku je geniální . Také tuto aktivitu si zařadím do svých oblíbených :ole: . Děkuji!!!

Děkuji za pochvalu :eek: Jsem rád, že aktivita funguje tak jak má, na třetím díle již pracuji. Zvlášť Vy si ale myslím užijete právě vydaný manipulák.

Naposled editoval moderátor:
Ty poslouchej co mam s tebou dělat. Já jsem ty ukončováky zrušil, dal jen upozornění na maximálku, od SNV po mě chceš jeď na 100% a pak při 87 km/h konec, já jsem ani víc nechtěl jet, páč šestikolo má stejnak jen 90tku, tedy pokud tak upozorňovačku s reverzem, bude se ti pokaždé zobrazovat a v 90ti stop.
V te SNV ho máš zbytečně daleko ten postr, dej info, zastav u klacku a pak posuň start postrku. Jinak mě se napoprve nespojil, jen narazil, jukni jak máš spřáhla. Couvnul jsem na něj a hned se spojil a já teda frčel s neschopnou nahoru.
Jinak zatím OK.

alcapone napsal:
Ty poslouchej co mam s tebou dělat. Já jsem ty ukončováky zrušil, dal jen upozornění na maximálku, od SNV po mě chceš jeď na 100% a pak při 87 km/h konec, já jsem ani víc nechtěl jet, páč šestikolo má stejnak jen 90tku, tedy pokud tak upozorňovačku s reverzem, bude se ti pokaždé zobrazovat a v 90ti stop.
V te SNV ho máš zbytečně daleko ten postr, dej info, zastav u klacku a pak posuň start postrku. Jinak mě se napoprve nespojil, jen narazil, jukni jak máš spřáhla. Couvnul jsem na něj a hned se spojil a já teda frčel s neschopnou nahoru.
Jinak zatím OK.
Ahoj. Upozornění bylo víc - v 3 části už ti to bude taky jenom psát, že překračuješ max. povolenou rychlost soupravy, včetně přejezdu výhybek. To zastavení v SNV měnit nebudu, já si myslím že by to v reále takhle asi bylo. Najíždějící postrk by samozřejmě se k vozům blížil rychleji, ale to je daň kterou je nutno akceptovat. Vzdálenost postrku v SNV nemá žádný vliv na tom jestli se spojí, nebo ne. Jak jsem psal v příloze je to alchymie. V nastavení spřáhel se nevyznám, proto do nich zasahovat nemůžu. Uvidím jak to klapne v 3 části s ČD 181.

Alchymie MSTS bude pokračovat. Stojím v Čadci, zazadu najíždí 181 a??? bum - vlak vykolejil. No jo tak po 15té znovu

alcapone napsal:
To se mě stalo v Popradu, kolik tam máš %, dává se max 3.
Mně se zase stalo, že u chystané aktivity Pn Bratislava - Petrovice u Karviné mi při najetí v Břeclavi někdy tlačí postrk soupravu k návěstidlu i když je zabržděno. Stačí z aktivity vyjet a nahrát těně před najetím trf postrku a ok.

alcapone napsal:
To se mě stalo v Popradu, kolik tam máš %, dává se max 3.
Mė to jde i 5. Ale taky se někdy stane, že se nepřipojí, nebo mi tlačí až k návěstidlu. Prostě to chce mít uloženo před najetím postrku.

Hm, tak další věc, co ta pomalá, nejdříve pojedu za osobákem, pak jedu před ním, ale nemám se flákat, nikde upozornění, že jedu po nesprávné a pak na začátku zastávky Podtuřeň info, že mám jet 40, můžeš mě říc jak mám za těch necelej 100m zabrzdit na 40, když tam máš samozřejmě ukončovák.

Back
Nahoře