Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Verze 1.6.27 opraveno. Díky.ale totálně selhalo spojování traffic se soupravou hráče.
Prověřujeme, ale zatím se nedaří replikovat situaci.Hoší blbne kabina a to tak, pokud se obrátím a jedu zpět, tunel nebo venkovní pohled mě hodí zpět do kabiny na druhé straně, ani uložení a znovu nahrátí nefunguje a to jak na 1.5 tak i na 1.6- Momentálně na 242.
Jo, třeba to nynější mizení vozů. Dale by bylo super dořešit jeden velmi zásadní problém celkového OR od dob kdy byl vymyšlený. OR, PRMG, ale ani ORCZ si nepamatuje po uložení a nhrání pozcie, že traffic požádal kódem 60002 o jízdu proti stůj a zůstane viset na červené. Příklad:
Vlak (traffic) má požádta v 12:00 hodin o jízdu proti stůj a pokračovat:
WP 31200
WP 60002
Pokud nevypnu OR vlak se rozjede přes stůj ve 12:00:20
Pokud uložím a nahraji aktivitu do 11:59:59, traffic odjede přes stůj 12:00:20
Pokud ale nahraji 12:00:00 a výše, traffic zůstane stát před klackem a už se nehne, kód 60002 prostě "zapomene"
Tohle už jsem tady psal snad 10x a pokaždé se to přešlo. Přitom to narušuje scénáře aktivit po nahrání.

Tohle jsem zkoušel třeba 5s před vypršením 20s uložit a nahrát a AI si vše pamatuje. I ten zbývající čas (je vidět v diagnostice) a normálně projel proti stůj.Pokud jsem ale uložil 12:00 - 12:00:19, to jest v dobu, kdy vlak AI zastavil na WP a tzv žádá proti stůj a čeká 20s. Už návěstidlem neprojede.
Ahoj, měl by si vzorek na čem to vyzkoušet? V novém update je úprava PlayOneShot s integrovaným ReleaseWithJump. Už netahá ten ocas zvuků ve frontě.Dění kolem OR-CZSK sleduji zatím pouze z povzdálí jako již neaktivní autor. Zatím mě od vyzkoušení odrazují hlášené chyby, které už asi mnozí považují za běžný jev, když tomu dávají názvy. Titanikový efekt, ukradená kola, lítající soupravy. Předně, vážím si ohromného úsilí autorů, počkám si však na nějakou stabilní a fungující verzi. Bylo by dobré řešit zásadní chyby a podstatné věci místo podobných hračiček. Když se dívám na video výš, copak někdo fírovi hlásí teplotu ve vozech nebo mu přímo cestující buší na dveře, aby zatopil? Pamatuji např. zcela odlišnou situaci, kdy do krnovského depa přišla řada 749 a silnější brejlovci 750 šli pryč. Aby berty vůbec vyjely stoupání, topení fíra vypl hned při odjezdu z Krnova a zapl až na kopci v Dětřichově. To byl reál.
Úsměvná jsou pak jména nastupujících cestujících. Už chybí jen jejich adresy a číslo OP. K čemu je to ale dobré?
Jako zvukař bych ocenil, aby někdo konečně opravil triggery pro výfuky parních lokomotiv dle otáček kol.
Omlouvám se , před tím mi screen z PC nešel nahrát.Zdravím,nevíte někdo co s touto chybou?
Zkus si stáhnout tyto reg nastavení a spusť si STANDARD. Tedy pokud jsi to už neudělal.Omlouvám se , před tím mi screen z PC nešel nahrát.
Díky mocZkus si stáhnout tyto reg nastavení a spusť si STANDARD. Tedy pokud jsi to už neudělal.
Měl, napiš mi e-mail. Jsou to jednotlivé výfuky a je tam možno dát 8 triggerů pro výfuky na dvě otáčky. Přehrávání je však dílem náhody, vynechává to.Ahoj, měl by si vzorek na čem to vyzkoušet? V novém update je úprava PlayOneShot s integrovaným ReleaseWithJump. Už netahá ten ocas zvuků ve frontě.