Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Protože AI mělo světla nastavená na posun, proto se ti na konci přeply na posun. Musím se podívat jak to mají AI nastavené jako výchozí, ale měly by mít nastaveno jako světla pro jízdu.Problém, kterého jsem si všímnul u postrku až po chvíli jízdy M262 přestaly fungovat koncová světla, všimnul jsem si až na trati a zkusil i resetovat OR, situace stejná:
Vyskúšaj. Verzia 1.6.144 funguje už správne.všude na jakékoliv mašině a na jakékoliv trati mi na mirelu místo danné rychlosti svítí jen 0
Ok,díky, hned jdu na toVyskúšaj. Verzia 1.6.144 funguje už správne.
nič nie je blbo zapísané. Všetko je tak ako má byť v cvf sa nehrabať. Potrebný font je vždy priložený ku každej kabíne.Mirel speedo font má blbé zapsání
Ne zapsané, když si rozkliknete font u řady 36x zssk tak je tam chyba v tom fontu písmen, čísla jsou v pořádku.nič nie je blbo zapísané. Všetko je tak ako má byť v cvf sa nehrabať. Potrebný font je vždy priložený ku každej kabíne.
A u 162 RJ není mirel vůbec jako fontNe zapsané, když si rozkliknete font u řady 36x zssk tak je tam chyba v tom fontu písmen, čísla jsou v pořádku.
Zkus Dane verzi 1.6.146. Mám zapnutá světla tlumená a najedu na AI. Normálně se mi mění bílé a červené dle kabiny. AI reaguje také.Ahoj Iciku. Ne, žádný kôd 40000 tam není traffic AI na kterývnajíždím má klasický výchozí bod, pak kódy pro zahoukání, zadanou platformu a u klacku blok 3XXXX.