nytek23
Začátečník
Tak už jsem na to přišel, měl jsem zapnuté náhodné počasí v aktivitě. Když jsem ho vypnul, tak zase vše funguje.Zkouším několik aktivit na různých tratí a vše funguje. Můžete také někdo jiný zkusit?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak už jsem na to přišel, měl jsem zapnuté náhodné počasí v aktivitě. Když jsem ho vypnul, tak zase vše funguje.Zkouším několik aktivit na různých tratí a vše funguje. Můžete také někdo jiný zkusit?
Zdravím,Jak je to myšleno? Jako při postrku?
Ok, tohle tedy prověřím.Tak už jsem na to přišel, měl jsem zapnuté náhodné počasí v aktivitě. Když jsem ho vypnul, tak zase vše funguje.
Opraveno.Ok, tohle tedy prověřím.
Mě se také aktivity načtou, zkoušeno na trati 321...Zkouším několik aktivit na různých tratí a vše funguje. Můžete také někdo jiný zkusit?
S Open Rails jezdím od Ledna 2022. A kdybych byl fíra IRL, tak si na krátký interval stěžovat nebudu.Kolik máš naježdíno s msts či OR a za další kolik s mašinou ve skutečnosti.
A jak? Nevíš ty chytrej?Nejdříve se nauč s VZtkou.
Jo aha! Tak to řeknu rovnou, že je to tak i IRL ne?Těch 10s je i ve skutečnosti a pokud jede fíra třeba těch 200km na nekodované, tak mačká celou dobu.
Tuhle drzou větu si vyprošuju!To si běž rovnou hrát piko vláčky.
No právě, Dodo mi napsal, že když mě to otravuje, tak ať to vypnu, ale zapomněl, že VZ za jízdy znovu nezapneš. Takže jako kompromis používám při řízení ČD 742 program, který po 2 vteřinách spamuje klávesu pro potvrzení bdělosti (u mě "Y"), aby byl VZ zticha. A save si za jízdy nikdy nedělám! Vždycky před uložením simulace vlak zastavím.VZ máš mít nahozenou před jízdou a pak jen ovládáš. pokud si nahrál uložený save během jízdy, tak to taky špatně, několikrát je uvedeno pouze za klidu vlaku.
Tohle měla jedna parta před 40 lety na skutečné lokomotivě. Živák otravoval, tak si vyrobili elektronický spínač. Netuším, jestli byl na to plánek v Amatérském rádiu nebo vlastní vynález. A pak je za to zpucoval cvičnej. Protože se jednalo i o zásah do lokomotivy.program, který po 2 vteřinách spamuje klávesu pro potvrzení bdělosti
Vážně? Tak to je docela mazaný trik, jak oblbnout VZ. Dneska by stačilo zapojit k VZ Arduino nastavené tak, aby posílalo do VZ pulzy a VZ je zblblej.Tohle měla jedna parta před 40 lety na skutečné lokomotivě. Živák otravoval, tak si vyrobili elektronický spínač.
Tak to teda měli kliku, že je nevyrazili.Netuším, jestli byl na to plánek v Amatérském rádiu nebo vlastní vynález. A pak je za to zpucoval cvičnej. Protože se jednalo i o zásah do lokomotivy.
Hmmm... Peršan se mi nezdá, že by měl krátký interval. Jeho LS90 to navíc dělá ve 2 fázích. Napřed zhasne modré světýlko a když to nepostřehnu, tak po určité době začne živák řvát. Když pak nezareaguju, LS90 tam hodí záchrannou. Ale tu záchrannou můžu utípnout tím, že zmačknu živáka. MIREL si kontrolou bdělosti fakt nebere servítky! Ten se ale snadno dá "zněškodnit" tím, že ho nastavím do režimu ZAV, pak je MIREL zticha.Tedy také mi připadá, že jej tady ve hře máte moc krátký. (když jsem testoval peršana pro ORCZSK, ale to už bylo dávno.)
POZOR! Nevím jak to máš ošéfované, ale ORMG, pokud bylo toto zadání, padal. Prosím vysvětli? Kabina se ztmavuje postupně a pak přeskočí do nočních těxtur, ty se vůbec nezobrazí? To by byl problém.zakázal automatické nahazování noční kabiny.