Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dík Jarine. Už mu jdu psát.Jindřich
Jindřich popřípadě Icík
Smyslem mého příspěvku č.379 bylo popsat pro tvůrce co nejpodrobněji chyby. Jinak kompr. II alespoň u mně na AUTO nejde .....A to je to, o čem mluvím! Kompresor I prostě nefunguje. Nejradši bych hlavnímu vývojáři Open Rails CZSK napsal naléhavou SZ, aby to opravil, ale nevím, kdo to je.
Okay fajn. Hlavně, že už to víš. Nezlob se, jestli jsem tě při něčem otravoval s tou SZ, ale ten glitch je velmi vážný. Teď už musíme jenom počkat, než to opravíšJsem v práci, domů se dostanu až kolem osmé večer.
Jop! Teď jsem to před chvílí testoval. Kompresor I zase fachá, tak jak má. Eso (362/363), peršan (162/163) a princezna (263) zase hezky foukají na 2 kompresory, a kocourovi (742) se zase zapne kompresor, když má malý tlak v hlavním potrubí. Takže ti patří velký dík!Opraveno.
Mno... Máš recht. Ten glitch mě docela nehezky překvapil, a udělal jsem z komára velblouda. Holt se příště musím krotit.Mimochodem hodně vážná situace je, pokud tě rychlá veze do nemocnice. Tohle je v našich životech naprostá prkotina, obzvlášť když nenafoukaná mašina lze zinicializovat klávesovou zkratkou.
Hlavně si chlapci uvědomte, že jste se všichni dobrovolně vrhli na testování hry ve vývoji. Je zcela běžné, že fungující věci fungovat po aktualizaci přestanou. A po další třeba zase začnou. Sáhněte do kýble s trpělivostí a testujte - vývojáři to ocení. A pokud si fakt chcete jen zajezdit, držte si bokem poslední stabilní verzi - ORTS toto umí - můžete mít na disku několik verzí současně.Jop! Teď jsem to před chvílí testoval. Kompresor I zase fachá, tak jak má. Eso (362/363), peršan (162/163) a princezna (263) zase hezky foukají na 2 kompresory, a kocourovi (742) se zase zapne kompresor, když má malý tlak v hlavním potrubí. Takže ti patří velký dík!
Mno... Máš recht. Ten glitch mě docela nehezky překvapil, a udělal jsem z komára velblouda. Holt se příště musím krotit.![]()
Jenže to stojí kačky a nejsou tam tyristorky....PS: Jestli chcete dokonalý produkt, zaplaťte si třeba ZUSI.
Toto tvrdenie musím ešte opraviť. Po ďalších skúškach môjho TT pre trať Jihlava - Brno, špeciálne v stanici Náměšť n/Oslavou, ktorá je smerom na Brno v miernom klesaní som si všimol, že zatavenie rýchlikov smer Brno v zostave HDV+2xB+Bbdgmee+AB je medzi 750.7 (s EDB) a 754 (bez EDB) diametrálny rozdiel v tom, kde súprava pri peróne zastaví. Zatiaľ čo 750.7 zastaví s prehľadom uprostred perónu, súprava so 754 zastaví asi tak o 3-4 vozne ďalej, pričom prvý vozeň je už mimo perón. A neviem či je to len môj dojem, alebo AI naozaj vôbec nebrzdí priebežnou brzdou, keďže pri zastavovaní vlaku vôbec nie je počuť brzdenie vozňov.Zastavenie AI vlaku na zastávkach nie je problém ani na zastávke v klesaní (odpozorované na zast. Vysoké Popovice), problém je pri zastavení na reverznom bode.
V aktivity módu je to v pohodě? Je slyšet jak AI brzdí vzduchem?Toto tvrdenie musím ešte opraviť. Po ďalších skúškach môjho TT pre trať Jihlava - Brno, špeciálne v stanici Náměšť n/Oslavou, ktorá je smerom na Brno v miernom klesaní som si všimol, že zatavenie rýchlikov smer Brno v zostave HDV+2xB+Bbdgmee+AB je medzi 750.7 (s EDB) a 754 (bez EDB) diametrálny rozdiel v tom, kde súprava pri peróne zastaví. Zatiaľ čo 750.7 zastaví s prehľadom uprostred perónu, súprava so 754 zastaví asi tak o 3-4 vozne ďalej, pričom prvý vozeň je už mimo perón. A neviem či je to len môj dojem, alebo AI naozaj vôbec nebrzdí priebežnou brzdou, keďže pri zastavovaní vlaku vôbec nie je počuť brzdenie vozňov.