Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mě to např. u X6X funguje. Nemůže to být způsobený chybějícím názvem polohy v definici MPC?Tak aktualizace a stále mi to nevypisuje vlakovou brzdu?
ORTSMultiPositionController (
Positions (
Position ( TrainBrakesControllerFullQuickReleaseStart None "Vysokotlaké přebití" )
Position ( TrainBrakesControllerOverchargeStart None "Nízkotlaké přebití" )
Position ( TrainBrakesControllerHoldLappedStart Default "Závěr" )
Position ( TrainBrakesControllerReleaseStart SpringLoadedBackwards "Odbrždění" )
Position ( TrainBrakesControllerNeutralhandleOffStart None "Neutral" )
Position ( TrainBrakesControllerApplyStart SpringLoadedForwards "Brždění" )
Position ( TrainBrakesControllerEmergencyStart None "Rychlobrzda" )
)
ControllerID ( 3 )
ControllerBinding ( "TrainBrake" )
)
V žádném případĕ. Ne všude je animace brzdy a nĕkde na ni navidíš. Nejsi ve skutečné kabinĕ, kde je perspektiva pohledu úplnĕ jiná.Za sebe bych tady ty pomocné řádky úplně vymazal. Na mašině taky fíra nemá žádné pomocné řádky a řídí se pouze pohledem na ovládací pult lokomotivy.
Určitĕ ne, nezobrazuje mi to i tam, kde předtím jo. Normálnĕ mi to fungovalo. Mně to přestalo ukazovat u všech mašin,Já mám řádek v nastavení vypnutý, ale nové funkce se v něm bohužel i tak zobrazují.
Mě to např. u X6X funguje. Nemůže to být způsobený chybějícím názvem polohy v definici MPC?
Kód:ORTSMultiPositionController ( Positions ( Position ( TrainBrakesControllerFullQuickReleaseStart None "Vysokotlaké přebití" ) Position ( TrainBrakesControllerOverchargeStart None "Nízkotlaké přebití" ) Position ( TrainBrakesControllerHoldLappedStart Default "Závěr" ) Position ( TrainBrakesControllerReleaseStart SpringLoadedBackwards "Odbrždění" ) Position ( TrainBrakesControllerNeutralhandleOffStart None "Neutral" ) Position ( TrainBrakesControllerApplyStart SpringLoadedForwards "Brždění" ) Position ( TrainBrakesControllerEmergencyStart None "Rychlobrzda" ) ) ControllerID ( 3 ) ControllerBinding ( "TrainBrake" ) )
S AI nikdo nic nedělal, pokud vím. Změnily se nějak starší aktivity?Tak PZOR! Vlak měl v Božicích do dobočky a tam na stůj a při nastavení 100% jel max 71 +/-, ale když jsem v Božicích postavil na průjezd rovně, AI to sype po trati 75 - 80 km/h. Takže on celou dobu předvídá asi odbočku a nejede naplno, nebo nevím. A možná simuluje jízdu do kopce? Poněvač za Božicemi do odbočky v Hodonicích 40 a AI smaží po rovíně 80.
Když má strojvedoucí seznání, tak přesně všude ví co ho kde na trati čeká. Ale v těch kilometrech tratí to prostě nejde. Takže s tebou zásadně nesouhlasím. Vše se nechá vypnout tak si to vypněte, ale ostatním tu možnost nechte.Jinak teda musím říct, že různé pomocné prvky, jako jsou tyhle track monitory, stavový řádek a další věci jsou fakt alespoň pro mě nesmyslné a nepoužívám je. Kouzlo aktivity se track monitorem absolutně vytratí, když vím, co mě čeká, ale v reálu bych to věděl, až tam dojedu. Snažíme se dělat to reálný, tak by to tak mělo vypadat. A taky si myslím, že pokud se aktivita nastaví na nejvyšší obtížnost, neměl by fíra nic takového mít k dispozici.
Jasan, nic vypínat nebudeme. Už takhle je to pro nás laiky složité.Když má strojvedoucí seznání, tak přesně všude ví co ho kde na trati čeká. Ale v těch kilometrech tratí to prostě nejde. Takže s tebou zásadně nesouhlasím. Vše se nechá vypnout tak si to vypněte, ale ostatním tu možnost nechte.

Nechápu?Dane, porovnal si rychlost v diagnostice AI s autopilotem? I tam jedou AI menší rychlosti?
Stalo se mi to samé u poslední (tuším.302?). Klasický postup nepomohl.Teď jsem si stáhl z webu 1.6 verzi a nechal update nejdříve na 1.6.262 a pak znovu spustil a natáhl se update 1.6.294. Vše bez problému.
AI neumí pracovat s paxama. Tohle vůbec netuším, jestli někdy půjde.Ahoj, tak teď jsem narazil při testech na daleko závažnější věc:
Souprava s automatickými dveřmi ovládanýmí fírou. Já při testech přestoupím do AI traffic, který chci testovat (autopilot a časy průjezdu). Tím se z PLAER stane AI traffic, ale jakmile zastaví u perónu a měl by otevřít vrata, celý ORCZ spadne. Když jsem vlaku hráče zrušil stanice, vše v pohodě.
Zobrazit přílohu 31884Zobrazit přílohu 31885
V diagnostice AI vidíš rychlost max a potom aktuální. Je vidět, že AI ubírá a přidává výkon. Ale dosahuje i max rychlosti jako zde na screenu.Nechápu?Já jen přesedl do AI a zapnul autopilot, abych věděl průjezdy stanicema. Ale kašli na to, Vypustil jsem náklad o dvě minuty dřív. Spíš mi dělá starost ten pád. Pokud má hráč zadané stanice (zatím vyzkoušeno jen u aut. dveří), tak OR spadne. Když jsem vyrušil jř., vše OK.