Ikarus280.08
BAN
Ja tu nenapíšem tento krát žiadnu sťažnosť, iba to, že ten nový pack vectronov je úplne božský, fantastická robota. Presne niečo také ten simulátor potreboval, obrovská vďaka. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To funguje jen na půl. Není to dodělané.Zdravím, chtel bych se jen zeptat, jak prosím funguje to spojování vozů manuálně ? Předem díky za odpověď.
ok, díkyTo funguje jen na půl. Není to dodělané.
Zkouším save/load při různém nastavení směru a vždy se načte poslední zanechaná pozice. Tak netuším v jaké situaci si byl.Zdravím, po odježdení s Vectrony nějakých 5 hodin jsem neměl žádný problém, jen když jsem dal načíst hru tak směr zůstal zařazený v neutrálu a nešlo s ním hýbat, mašinu jsem musel hodit do baterek a zpět nahodit, nešlo by to nějak opravit ?
Jinak je to opravdu luxusní práce, pevné nervy při další tvorbě.
Zdravím, stalo sa mi niečo podobné už pár krát. Tiež nešlo zaradiť smer po načítaní uloženej pozície a tiež mi niekedy zmení z SVK 3kV na CZ 3kV bez toho aby som tam zasahoval (počas jazdy). Po najnovšej aktualizácii mi tiež Vectron nejde odbrzdiť. Zbrzdím počas jazdy napr. na 4bar a už neodbrzdím. “Odbrzdiť” sa dá len pomocou inicializácie bŕzd. To isté aj po zastavení v stanici.Zkouším save/load při různém nastavení směru a vždy se načte poslední zanechaná pozice. Tak netuším v jaké situaci si byl.
O problému vím, vyřeším večer.Zdravím, stalo sa mi niečo podobné už pár krát. Tiež nešlo zaradiť smer po načítaní uloženej pozície a tiež mi niekedy zmení z SVK 3kV na CZ 3kV bez toho aby som tam zasahoval (počas jazdy). Po najnovšej aktualizácii mi tiež Vectron nejde odbrzdiť. Zbrzdím počas jazdy napr. na 4bar a už neodbrzdím. “Odbrzdiť” sa dá len pomocou inicializácie bŕzd. To isté aj po zastavení v stanici.
Už by to mělo být ok.Od nejnovější aktualizace mi nefungují zvuky TCS scriptů. Má někdo stejný problém?
Na to se nedá moc jednoznačně odpovědět. OR CZ/SK využívá DX11 a co mám odpozorováno, RAM paměť si bere do 2GB. Ale záleží také na paměti na grafické kartě. Tu využívá hojně a pokud dojde, vezme více RAM.Mám problém. Já mám na svým počítači 8 GB paměť, je to málo pro ORCZ? Kolik si bere OR paměti?
Dej sem Lukyne schválně screen z diagnostiky vzduchu. Uvidíme co tam dosadil za váhy.Ahoj, mám dotaz, jak OR CZSK počítá brzdnou váhu u vozů? Všiml jsem si, že i přes zápis v eng, kde je u prázdného vozu hodnota MaxBrakeForce ( 67kN ), tak v OR vidím, že je pouze 7kN. A to je jaksi málo...To samé prázdné Eas, který v engu mají 79kN, tak v OR jim počítá jen 8kN. S tim se moc brzdit nedá..
![]()
Měnil jsem celkem nedávno koeficient pro výpočet brzdící síly MaxBrakeForce pro vozy s odhadovanou brzdící váhou, protože se rády klouzaly. Možná to bylo moc.Ale dřív to brzdilo v pohodě mi přijde. Neměnilo se to teď nějak?? "...přepni vůz do polohy ložený." - To jsem zkusil a výsledek byl ze 7t na 11t, což je z bláta do louže.