Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Aj tá bude tak nejak v pláne. Mám pripravený aj nový front. Samozrejme zatiaľ to nie je pre nás priorita. Venujeme sa 754, 750.7, 671 a 471. Taktiež máme prázdniny a podobne.zda by tu mašinu nedal někdo dokupy pro ORCZ

Toto je problém kabína vs. ladenie nie problém OR CZSKPo přechodu na druhé stanoviště zase nesedí animace brzdy
áno, mal si pravdu Dan, je to problém v trati. Tunel sa stmavuje podľa toho kde staviteľ trate umiestnil marker pre tunel. Je divné že tak dlhý tunel ti nestmavil. A však zaručujem že problém OR to nebudeale některé tunely neztmavují.

Je to i v MSTS. Dělá to i tunel u H Brodu a myslím, že i některý vinohradský.áno, mal si pravdu Dan, je to problém v trati. Tunel sa stmavuje podľa toho kde staviteľ trate umiestnil marker pre tunel. Je divné že tak dlhý tunel ti nestmavil. A však zaručujem že problém OR to nebude
ďakujem ti za info. Tým pádom je to problém v trati. Pretože stmievanie tunelov v OR CZ/SK reaguje na tie markery umiestnenia tunelov.Je to i v MSTS
Skúšal si či ti ten vectron spustí keď je napríklad v čele vlaku ? Urob si súpravu s týmto vectronom a daj tam len vozne čo to urobí.Po zaradení tohto vectrona do závesu hru načítalo, ale pri pokuse dostať sa do kabíny hra padá.
skúsim tu bardotku zajtra na verzii 1.7.12 a napíšem ti.Chyba je 100% u ORCZ,
Tak minimálne 3 týždne s tým nič neurobíme. Keď bude Icik online isto sa na to pozrie.Tohle je bohužel do nápravy na zastavení prací,
Áno, mal som ho v čele vlaku i sólo a vždy pád. Dal som ho za vectron 193290, vtedy načítalo zvonku textúry, svetlá ok, len sa nedá dostať do kabíny, okamžitý pád.Skúšal si či ti ten vectron spustí keď je napríklad v čele vlaku ? Urob si súpravu s týmto vectronom a daj tam len vozne čo to urobí.
Ahoj. Padá ti to teda i vtéhle verzi?skúsim tu bardotku zajtra na verzii 1.7.12 a napíšem ti.