Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
.eng bylo sestavene s exsitujicich .eng ktere jsem nasel. To jsem nestavyl sam. To bych nikdy nedal dohromady. Ale neco mi brani k tomu odbrzdeni. To je prvni problem. Druhy je ze muj model ma svoji vlastni SOUND slozku. Jak jsem koukal tak nektere modely to maji u sebe a nektere to davaji do slozky common. Zvuky maji snizenou kvalito na 8,000 co bi melo fungovat.Kdysi ještě někdy před 10 lety jsem se do ladění vrtal, ale jen z důvodu oprav chyb nebo sjednocení výchozího stavu. Tady vidím, že to máš při vstupu zabrzděné vlakovou brzdou, tak tu musíš odbrzdit. Ale tohle určitě víš.
Jelikož už funkční model Strely existuje, určitě i jezdil a logicky by jsi si jej určitě někde sehnal, tak bych použil tento funkční eng, kde by se vyměnily položky jak máš vozidlo značené, rozměry skříně, celý sloupec Light a drobná synchro nastavení, jako máš směrování na své zvuky a svou kabinu. A musí ti to fungovat. Takto to funguje odjakživa. Někdo naladí eng na určitou řadu, a pak se to jen klonovalo na jiné modely.
Neděje se vůbec nic. I v minulosti bylo okolo simulátorů MSTS a OR jen málo odborníků, kteří uměli vytvořit nový model, kabinu nebo zvuky.)
)
)
To je popsáno naprosto přesně. Taky jsem jeden z těch, kteří byli kdysi aktivní a dnes jen občas nahlédnu. A toto vlákno mi připadá jako hloupý vtip. Na první stránce jsem nepochopil proč někdo chce mařit zbytečnou energii na tvoření něčeho co už dávno existuje a přitom sám ani nezačal. Po pár stránkách vidím, že tak akorát maří energii všech okolo. Jak se to dělá poraďte mi... V celém tomto vláknu není jediný obrázek, jen nějaké pofidérní video z mobilu na střechu něčeho ze sta metrů. Jediné co se dá porovnat je záběr z interiéru, oproti Kebarkovu modelu je poněkud hranatý.
Kde je nějaký výsledek? V čem to bude lepší než stávající model od Kebarka?
Zvuky jsem kdysi dělal. Nejsou pochopitelně z autentických nahrávek, které v té době možné nebyly. Je tam ale zohledněno nastavení pro elektromechanický přenos. Co na tomto chcete vymýšlet úplně jinak??
Dnes by to chtělo pouze vyměnit wav za autentické nahrávkate. Ne