MajkCajk
Začátečník
To jsem taky udělal, nebral jsem celý eng, ale jen to co jsem potřeboval.Tak si oprav eng soubor, tohle ORCZ neřeší. Použij jiný funkční eng a napreparuj ho na model o Jardy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To jsem taky udělal, nebral jsem celý eng, ale jen to co jsem potřeboval.Tak si oprav eng soubor, tohle ORCZ neřeší. Použij jiný funkční eng a napreparuj ho na model o Jardy.
Teď odzkoušeno na 362.021 a EDB se ovládat přes kopýtko dá.Po nějaké aktualizaci ORCZ jsem si všiml, že mi u vozidel x6x při jízdě "na ruku"nereaguje EDB ani klávesou ani myší přes kopítko. Př zařazení ARR si vlak EDB dobržďuje, i když v základních parametrech pod F5 je stále zobrazeno EDB 0%. Dříve byl problém opačný, EDB nechtěla vypnout a musel jsem použít deaktivaci Ctrl+home. Chci se zeptat, jestli po aktualizacích nepřibylo ještě nějaké rozšiřené nastavení k použití EDB?
Měl jsem na mysli předělat ve smyslu, jak tomu je u řady x6x. Tedy model obsahující novou kabinu a zvuky.Jak předĕlat? To musí ladiči modelů/skinů, ne chování simulátoru samotného.
Co se kabiny týče je potřeba ji nafotit se všemi kontrolkami (mezistupeň, ventilátory, tlak v brzd. válcích), k tomu přepínače, brzdič atd. A ještě noční verzi, pokud se to dělá jak si myslím.Měl jsem na mysli předělat ve smyslu, jak tomu je u řady x6x. Tedy model obsahující novou kabinu a zvuky.
Dobře, díky za info. Mimochodem práce autorů, ať už simulátoru či modelů, je suprová. Sleduji tvorbu sice krátkou dobu, ale po pár jízdách v OR CZ/SK je vidět velký potenciál simulátoru oproti jiným. Přeji zdárné pokračování.Hlavne s 230/240 si netreba robiť žiadne ilúzie za 1. nie je ani kabína nafotená a za druhé nemám k tým mašinám žiadný vzťah takže sa na ňu ani nechystám niečo robiť. Preto je dosť možné že 230/240 ani nikdy do OR nebude. Teda aspoň nie do OR CZ/SK jedine že by sa toho niekto iný pustil.

Já to taky nechápu, takto mi to bylo napsáno, v OR, OR MG ta cesta prý není v ORCZ je. Já to nevyzkouším, nemám starý OR a ani nechci.A čo má naše OR s objektami v trati? Nerozumiem. To je nejaká hlúposť.
Hele, nejsi sám, kdo má problémy. Koukni se na můj příspěvek! Kvůli té chybě, co jsem popsal, jsem musel odstavit vlaky s dvojsilovým pohonem. Doufám, že si to Icik brzy přečte. Já nemůžu zadat směr když mám k elektrice připojený diesel, tobě blbne loko brzda. Snad Icik zjistí v čem je zakopaný pes.Ale jiná a podstatnější věc, po poslední aktualizaci, jen malink štrnknu do loko brzdy a mám tam 60%, předtím OK. Tohle je nanic, při posunech potřebuji větší prostor s manipulací brzdy.
A jako co? Já hlásím chyby, na které narážím před vydáním 16 hodinové aktivity, chystáš něco podobného? Nějak nechápu význam tohoto příspěvku- Tohle ještě včera nedělalo. Nic, mažu současnou aktualizaci a jdu o verzi zpět. Jinak jde o vozy 830. Ale ta lokomotivní to asi bude dělat všude.Hele, nejsi sám, kdo má problémy. Koukni se na můj příspěvek! Kvůli té chybě, co jsem popsal, jsem musel odstavit vlaky s dvojsilovým pohonem. Doufám, že si to Icik brzy přečte. Já nemůžu zadat směr když mám k elektrice připojený diesel, tobě blbne loko brzda. Snad Icik zjistí v čem je zakopaný pes.
Jen jsem tě chtěl utěšit, že nejsi sám, kdo odhalil problém, který mu Open Rails zkazil. A vytváření aktivit? No tak to ani omylem! V podpisu máš důvod, proč nevytvářím žádnou aktivitu. Jen tam ještě musím dodat, že neexistuje (nebo jsem ho nenašel) software, který by byl vhodný pro totálního začátečníka. A zajímalo by mě, jak můžeš provést downgrade? Updater to neumožňuje.A jako co? Já hlásím chyby, na které narážím před vydáním 16 hodinové aktivity, chystáš něco podobného? Nějak nechápu význam tohoto příspěvku- Tohle ještě včera nedělalo. Nic, mažu současnou aktualizaci a jdu o verzi zpět. Jinak jde o vozy 830. Ale ta lokomotivní to asi bude dělat všude.
V pohodě, je dobře, že hlásíš, čím víc lidí, tím líp. Ale aktivity takový problém nejsou. Já tedy dělám v AE MSTS, ale to sem nepatří, já jsem zjistil, že ta lokomotivní brzda už je na přitahování a povolování tak skoková v aktualizaci 1.7.157.en jsem tě chtěl utěšit, že nejsi sám, kdo odhalil problém, který mu Open Rails zkazil. A vytváření aktivit? No tak to ani omylem! V podpisu máš důvod, proč nevytvářím žádnou aktivitu.
Ta je ke stažení na stránkách Moje Vláčky, a to v rámci komplexu tratí z Plzně do Furthu im Waldu a do Železné Rudy-Alžbětína.možná někdo provozuje ještě Klatovy-Plzeň