Matěj B.
Pokladník
Tak už mi ty dveře fachají. Fakt mi ten zápis od Lukashe pomohl, (za to má ode mně like u příspěvku) ale taky byl problém v tom, že Žabák byl dodán se dvěma eng. soubory. Jeden byl původní pro MSTS a druhý (v oddělené složce) byl pro Open Rails. Když jsem Žabáka dával dohromady, jednoduše jsem přehodil Open Rails .eng soubor za ten MSTS .eng soubor a MSTS soubor jsem dal do složky, kde byl Open Rails soubor. A v tom byl kámen úrazu! Open Rails totiž pořád pořád pracoval .eng souborem pro MSTS. Myslel jsem si, že ho bude ignorovat, když jsem ho přesunul. Teď jsem tu složku s MSTS .eng souborem dal pryč ze složky s Žabákem a už to fachá. Ale je pravda, že v originálním Open Rails .eng souboru nebyl zápis pro centrální ovládání dveří, takže i tak by to nefachalo. Prostě jsem byl totální i*****l, a nedal ten starý .eng soubor pro MSTS úplně pryč. Teď už to všechno fachá, a navíc byl odstraněn i problém, kdy nadproudovka vypínala HV při zadání EBD na 100% při rychlosti nad 50 km/h.
Teď mám ale nový problém, Žabák mi při zrychlování podhrabává. Například, rozjíždím se ze stanice, monitor tratě ukazuje, že jedu 20 km/h, ale rychloměr v kabině ukazuje 35 km/h. Jasný příznak toho, že Žabák podhrabává. Pískovač na pohrabávání vůbec nemá vliv. Netušíte někdo, jak trochu žabáka umravnit, aby nepodhrabával, když zrychluje?
Edit: Divný. Po restartu Open Rails už Žabák nepohrabává, asi jsem moc přidával plyn.
Jo a co se jedná o živáka, pokud tě otravuje, tak si stáhni program na automatické spamování kláves, v jeho menu si nastav klávesu pro potvrzení živáka, nastav rozumný limit, a zapni ho. Ten program bude spamovat klávesu pro potvrzení živáka a VZ bude zticha
Teď mám ale nový problém, Žabák mi při zrychlování podhrabává. Například, rozjíždím se ze stanice, monitor tratě ukazuje, že jedu 20 km/h, ale rychloměr v kabině ukazuje 35 km/h. Jasný příznak toho, že Žabák podhrabává. Pískovač na pohrabávání vůbec nemá vliv. Netušíte někdo, jak trochu žabáka umravnit, aby nepodhrabával, když zrychluje?
Edit: Divný. Po restartu Open Rails už Žabák nepohrabává, asi jsem moc přidával plyn.
Hele s kabinou si nelam hlavu, je to pořád ta stejná. já mám sice Žabáka 452, ale Žabáci 451 a 452 měli kabinu identickou i IRL. Žabáci 451 a 452 byli v podstatě "sourozenci" nebo "dvojčata" (teď to přesně říct nedokážu), protože rozdíly mezi 451 a 452 byli kromě čísla minimální.A teď ještě prosím pro blbce: Když použiju s dovolením tento eng, je k němu nějaká určená kabina, nebo jde pořád o jednu a tutéž kabinu pro 451 z trainsetu BP? ...nevím, zda mi nějaká třeba nová kabina někde neproklouzla...
Jak jste vyřešili neustálou potřebu obsluhovat živáka i na kódovaných tratích? Pomůže "bugfix" ze stránek ORCZSK pro zatím nevybavená vozidla? (jojo, vyzkoušet si to můžu, ale lepší bude se zeptat, abych si to zase celé nepoj*** jako 151čky :-/ ) Díky za info.
Jo a co se jedná o živáka, pokud tě otravuje, tak si stáhni program na automatické spamování kláves, v jeho menu si nastav klávesu pro potvrzení živáka, nastav rozumný limit, a zapni ho. Ten program bude spamovat klávesu pro potvrzení živáka a VZ bude zticha