CZSK verze 1.7

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Ne, musí být buđ v poloze ZÁVĔR, nebo JÍZDA. Ale tam je nĕkde chyba v OR, už to řešíme, Jde o přestup da AI loko spojené s hráčem a já mám ten pocit, že nespíná kompresor. Ten únik z hlavní jímky, pokud je brzda v poloze ODBRŽĎOVACÍ POLOHA ja ale i u 721 a možná i jinde, ale tam se spíná kompresor a vždy to dofouká. Otázka je, jestli je to správnĕ, že klesá vzduch v hlavní jímce při odbržďovací polize. To nevím, jestli to tak ve skutčnosti je.

Odbžďovací poloha je vysokotlaký švih? Tak to pak utíká vzduch z jímky přes brzdič na druhé loko ven. Ale neměl by klesnout pod tlak v hlavním potrubí, to je kravina.

Nene je to tekhle, když pojedu směrem dolů:
1. Vysokotlaký Švih
2. Odbržđovací poloha
3. Jízda
4. % 0-100 (zde u nĕkterých mašin je napsáno brzda)
5. Závĕr
6. Nouzová brzda.

A ten pokles v hlavní jímce je v poloze 2.

Jde o přestup da AI loko spojené s hráčem a já mám ten pocit, že nespíná kompresor.
Kompresor jede pecky, jen to nestíhá. Ta díra je příliš veliká. Pokud chceš, aby ti pomáhal i kompresor z druhé lokomotivy napojené hned za obsazenou, musíš propojit napájecí hadice.

Jasnĕ, ale proč tam sakra ta díra je? To je zas funkce navíc. Ke všemu tehdy nemám zdání, že by byly motoráky nĕjak propojeny. Jezdily dva fírové i tři. V Zadovĕ najede třetî AI s dalším fírou.

Jasnĕ, ale proč tam sakra ta díra je? To je zas funkce navíc. Ke všemu tehdy nemám zdání, že by byly motoráky nĕjak propojeny. Jezdily dva fírové i tři. V Zadovĕ najede třetî AI s dalším fírou.
Omlouvám se za malou odbočku, ale v první polovině 70. let minulého století jezdíval motorový rychlík Praha hl. n. - Broumov, který jezdil v úseku Praha - H. Králové spojen s přímým vlakem Praha - Trutnov ve složení M 296.1- Aam - 2x Baim - M 296.1 - M 296.1 - Aam - 4xBaim - M 296.1. Třeba v JŘ 1974/75 měl číslo 757/758. Protože kompresor vedoucího vozidla by nestíhal, propojovalo se na něm i napájecí potrubí a dokonce i mnohočlenné řízení. Prý mu říkali Ropovod. Bohužel jsem ho nikdy neviděl.

Omlouvám se za malou odbočku, ale v první polovině 70. let minulého století jezdíval motorový rychlík Praha hl. n. - Broumov, který jezdil v úseku Praha - H. Králové spojen s přímým vlakem Praha - Trutnov ve složení M 296.1- Aam - 2x Baim - M 296.1 - M 296.1 - Aam - 4xBaim - M 296.1. Třeba v JŘ 1974/75 měl číslo 757/758. Protože kompresor vedoucího vozidla by nestíhal, propojovalo se na něm i napájecí potrubí a dokonce i mnohočlenné řízení. Prý mu říkali Ropovod. Bohužel jsem ho nikdy neviděl.
Pro zajímavost je zde i grafické zobrazení soupravy - označení ropovod je docela příhodné. :D

Tak jsem to zakřikl, nebo dělám něco šptně? Dojedu do Kamenného Újezdu, kde přelezu z 830 v čele zpět do 850, takže:
Brzdy do polohy JÍZDA, je fakt, že v potrubí zůstává vzduch jízda je po brždění. Ale následnš je tam 0 (video)
Loko brzda odbržděna, pak než jsem přelezl tak jsem u 850 vypnul postrk. Páku směru, neutrál, zamkl jsem pult, přelezl do 850 a odpojil 830, ta odjela a já se mám vydat jinou trati (vlastně vždyť situaci znáš, řešili jsme tam tehdy nástup lidí). Ale vůbec mi ta 850 netáhne a postrk 830 co na mne najel jako AI v Zadově na prdel mám připojený. Když jsem čuměl na výkon, tak mi připadá, že je postrk v 0 výkonu (zadní 830).

Zde je video, jak souprava nechce jet a projel jsem i tabulku, fakt nevím...

Postrk tahá jak jen může tedy 85% plynu (teplota motoru mu pomalu stoupá). Ale proč netahá obsazená? Můžeš to znova replikovat a podívat se přes menu F9 na obsazenou?

Neutavil si ji?

Ze Zadova jsem v ní neseděl a v 830 jedu na předposlední stupeň. Hele nahraju to i s přechodem, jak kouknu na obsazenou pod F9? A koukám, že je aktualizace, ale nemohu, bo bych nenahrál, tam oprava určitě není že?

Ze Zadova jsem v ní neseděl a v 830 jedu na předposlední stupeň. Hele nahraju to i s přechodem, jak kouknu na obsazenou pod F9? A koukám, že je aktualizace, ale nemohu, bo bych nenahrál, tam oprava určitě není že?
Možná, ale spíš ne. Náhrát ti to půjde. Jen abych viděl co je v menu F9 zelené na obsazené lokomotivě.

Tak jsem resetoval ORCZ kdy už jsem v 850 a jedu jak namydlený blesk, ale nechci po přestupu resetovat ORCZ. :)
Tady je ta F9

850nejede.jpg

Back
Nahoře