Už jsem ti psal na FB. Vytvoř editor pro tvorbu aktivit v OR, který bude normální a pak dávej tahle moudra. Kur.a hoši, tohle je furt dokola a už mne to přestává bavit. Buď rozjebejte trať do stavu, kdy ji AE MSTS nekousne, ale smiřte se s tím, že po ni budete jezdit jen volné jízdy, nebo miniaktivity, nebo zachovejte kompatibilitu s editorem, nebavím se o hře samotné a pak se dočkáte i aktivit na ni. A znova, silně pochybuji, že by Martin shodil tak velký projekt, jako je jeho trať, aby v ní nešlo tvořit. Takže dopiručuji při úpravách tratí kontrolu s editory, to není,žádný krok zpět, jen předejití problémům, které pak nastanou. A příklad nádherně zpracované tratě pouze pro OR, je Ricarova 042. A v editorech jde normálně otevřít. Takže prosím nezaněňovat slovo krok vpřed, za lenost, či vys.ání se na kompatibilitu.
Jinak Fano, vím, že u 183 to bylo nechtěně a kolik od té doby vyšlo veřejných aktivit. Tam by to chtělo nějak opravit, ta trať je suprovní, ale nejde v ní bohužel tvořit, což mně moc mrzí.
A jen pro info, zdejších "OR pokrokářů". Při slezině v Praze, jsem se ptal všech aktivních tvůrců veřejně vydávající aktivity k tratím a tipněte si, kolik z nich tvoří aktivity v TSRE? Ano, správná odpověď je 0. Všichni dělají aktivity v AE MSTS.