P
polartec
Host
dik aj tak moc..kazda rada dobra..skusim to dat prec a uvidim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
polartec napsal:neohrnam nic...ale som uz poskusal vsetko mozne..aj co mi tu radili a aj tak mi to nejde...
to ze som zaciatocnik v tejto hre to je fakt...ale aj tak si myslim ,ze to je chyba niekde inde.
Ale ak by sa ti xcel mi pomoct, tak mi skus este napisat uplny postup co mam spravit, aby mi trat isla...budem vdacny..fakt moc rad by som to spojaznil a uz tu nexcem stale otravovat s tym istym..dik zatial
Pohľadaj model a textúry v inej trati....polartec napsal:ahoj, ..ked si dam nahrat trat do stanice vajnory tak mi vyhadzuje error..routes\ZSR130\textures\depokanc.ace..a tiez shapes failed to load DEPOKANC.S...v subore trate v texturoch to tiez nieje..a to som si ju uz 2krat stiahol...co mam s tym robit?
Nejlépe z originálu 024 od PaV. Byla tam chyba v s souboru s nějakým nesmyslným znakem a to dělalo takové problémy..... Takže možná ten model tam je.nebulus napsal:Pohľadaj model a textúry v inej trati....polartec napsal:ahoj, ..ked si dam nahrat trat do stanice vajnory tak mi vyhadzuje error..routes\ZSR130\textures\depokanc.ace..a tiez shapes failed to load DEPOKANC.S...v subore trate v texturoch to tiez nieje..a to som si ju uz 2krat stiahol...co mam s tym robit?