Trať ŽSR 130 Bratislava-Štúrovo /Komárom/

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Najlepšie by bolo kebyže ti pomôže nejaký MSTS PC expert lebo ja som do toho aj tak lavý :twisted: :lol: Skús ešte počkať do rána alebo poobedia,teraz už aj tak každý drichme.

Naposled editoval moderátor:
Můžeš prosímtě hodit screen toho, jaká chyba se má odeslat Mrvosoftu ? Některé jsem si sám vyřešil a znám, tak na ně odpověď ..

polartec napsal:
neohrnam nic...ale som uz poskusal vsetko mozne..aj co mi tu radili a aj tak mi to nejde...
to ze som zaciatocnik v tejto hre to je fakt...ale aj tak si myslim ,ze to je chyba niekde inde.
Ale ak by sa ti xcel mi pomoct, tak mi skus este napisat uplny postup co mam spravit, aby mi trat isla...budem vdacny..fakt moc rad by som to spojaznil a uz tu nexcem stale otravovat s tym istym..dik zatial

Precital si si cele toto vlakno od prvej strany az po poslednu? Pretoze moze sa stat ze niekto mal taky isty problem a vyriesilo sa to. Ono sa oplati citat cele vlakno pri rieseni takehoto problemu.

Čo sa týka pôvodných tratí, tak ani nezavadzajú, ani sú neni absolútne nijak potrebné pre beh ŽSR130. Najlepšie by bolo vidieť nejakú adresárovú štruktúru, že čo si kam nakopčil. Možno je problém v tom, že si myslíš, že si to spravil podla rád, ale nemusí to tak byť. Ak máš neobmedzený net, tak to skús stiahnuť znova.

trat ZSR130 som dal>E:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES
potom som povodny global vymazal a nakopcil som global130
a TRACK_B som dal E:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator
a este v zlozke global130 bola zlozka sound..tak z nej veci som nakopcil do povodnej sound E:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\SOUND

Z pôvodného msts si nemal mazať nič (GLOBAL). Ten GLOBAL, čo si od nás stiahol celý treba rozbaliť do E:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator tak jak je. Tie tri zložky GLOBAL, TRACK_B a SOUND som nechal vedla seba schválne, aby sa jedným extrahovaním do Train Simulator uložilo všetko tam kam má. V tých zložkách sú len súbory, ktoré chýbajú v pôvodnom GLOBALe a SOUNDe (TRACK_B pôvodne neexistuje vôbec), aby som ušetril čo najviac na veľkosti archívu.

uz mi trat ide..ale po minute mi to vyhodi chybu..nejake depo.ace..a shapes error ci co...ale skusim to teda este raz tam dat ako si pisal...a ked to bude xcet odomna aby som prepisal subor..tak mam potvrdit ,ze ano?

Neviem teraz, či sa nejaké súbory prepisujú, ale ak sa spýta, tak daj ano. Depo.ace... trať sme kontrolovali velakrát a textúry by chýbať nemali nijaké. Doteraz nikto nepísal nič o chýbajúcej textúre, ja to vidím na opätovný download. Hlášky píš pre budúcnosť celé.

ok..teda napisalo mi >error..routes\ZSR130\textures\depokanc.ece
a potom dalsia hlaska> Shapes failed to load. DEPOKANC.S
Idem tu trat stiahnut este raz, mozno sa mi tam nieco zmazalo...
mi to spravilo aj vo velkom biely..podobnu hlasku na texturu a shapes

Skontroluj si v ZSR130/Textures či tam dotyčný súbor depokanc.ace máš. On ho hladá, bez neho nezobrazí model DEPOKANC.s, preto ďalšia hláška. V archíve na webe byť musí. Spúšťal si to v lete a jasne? Hoci aj iné počasia som kontroloval.

leto jasno..jedine tak som zatial fungoval...a kde najdem pripadne tie chybajuce textury..ten archiv kde najdem?...

inak musim poxvalit..trat je fakt spickovo spravena

Počúvaj, najlepšie a hlavne najistejšie bude, keď si stiahneš trať ešte raz, je to dosť ale mne to pomohlo pri probléme s inštaláciou ŽSR169, proste mi to nestiahlo celé, stiahol som to ešte raz a išlo to.Mne vtedy nestiahlo súbory "raw" z adresára "tiles" a v Haniske som chodil "vo vzduchu" ale to je zase iné, stiahni trať ešte raz, dodrž presný postup a neexistuje aby to nešlo, testom textúr som venoval pred zverejnením asi 3 dni, za každého ročného obdobia, počasia, dňa a noci a išlo to stopercentne, takže do toho.

v trati som ju nenasiel..teraz trat stahujem este raz a skusim ci bude ok

ahoj, ..ked si dam nahrat trat do stanice vajnory tak mi vyhadzuje error..routes\ZSR130\textures\depokanc.ace..a tiez shapes failed to load DEPOKANC.S...v subore trate v texturoch to tiez nieje..a to som si ju uz 2krat stiahol...co mam s tym robit?

polartec napsal:
ahoj, ..ked si dam nahrat trat do stanice vajnory tak mi vyhadzuje error..routes\ZSR130\textures\depokanc.ace..a tiez shapes failed to load DEPOKANC.S...v subore trate v texturoch to tiez nieje..a to som si ju uz 2krat stiahol...co mam s tym robit?
Pohľadaj model a textúry v inej trati....

nebulus napsal:
polartec napsal:
Pohľadaj model a textúry v inej trati....
Nejlépe z originálu 024 od PaV. Byla tam chyba v s souboru s nějakým nesmyslným znakem a to dělalo takové problémy..... Takže možná ten model tam je. :wink:

polartec: Už mi to nedalo a začal som sa v tom vŕtať, lebo každému to ide a Ty máš problém s jednou textúrov. Došiel som asi na takúto vec. Tento model Duuso skinoval a textúru nazval "´depokanc.ace", schválne si všimni ten apostrof na začiatku názvu. Ja som hladal u mňa textúru depokanc.ace a našiel som ju na začiatku aj s týmto znakom pred slovom. Pozri ešte raz v ZSR130/Textures/, či tam máš textúru ´depokanc.ace (aj s tým apostrofom) podla abecedy bude na začiatku. Jediné vysvetlenie je, že zrovna Tvoj PC pre volačo má problém tento znak na začiatku prečítať a vyhodí to ako nenájdený súbor. Skúsim to upraviť a model Ti pošlem, len mi do sz pošli mail.

Dik moc,ale uz nemusis..mozno to bolo v mojom "zazracnom " PC...ale uz to je ok..som to nakopcil z trate luhacovice myslim..a uz to je ok..dik

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře