Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
nebulus napsal:Ak sa neobjavý iná ponuka ako výuka, tak si dam daj nejakú aktivitu, alebo nejakú jednoduchú si sprav. Stačí lokomotíva a 10m trasa...
Zbyněk Šemora napsal:To vypadá na potrhané nefunkční trasy. Napoví editor aktivit. Ale například, pokud není v trati alespoň jedna funkční aktivita, trať se nenačte, ale spadne. To platí obecně pro všechny trati.
duuso napsal:Určite si tam sprav nejakú aktivitu, úplne banálnu ako písal Nebulus s krátkou trasou, bez trafficu, proste aby bol zápis v "ACTIVITIES,SERVICES a PATHS", potom to už ísť musí, daj vedieť.
Já rozhodně nejsem proti,naopak,bylo by to super.Nejen Palárikovo, ale i Ľudovítov, a vůbec všechno to co postavil Ivan vypadá hezky a po sléze by se dokončil zbytek třeba už i Nové Zámky a pak si budeme moct projet celý úsek Blava-Nové ZámkyRocker napsal:Duuso,tie postavené úseky od Ivana,neplánuješ vydať ako aktualizáciu ? reku to Palárikovo tam je strašne lákavé
Možno by sa tým potešilo veľa uživateľov ale je to samozrejme na tebe.
Za skvělý úsek se není důvod omlouvat, duusovi tímto přeji ať se mu pokračování vydaří.Ivana naprosto chápu,taky si občas říkám, že s tím praštím.Ale pak si řeknu, 281 by se mi v simulátoru líbila, takže do toho dám všechno, a jdu do toho.Děkuji za skvělý úsek Ivane, si vážně skvělý stavitel a nemůžu se už dočkat, až vyjde aktualizace.Ivan.ps napsal:Páni, naozaj ma mrzí, že som musel stavbu trate nechať, ale naozaj, nedostatok času je proti mne. V súčasnej dobe sa MSTS takmer vôbec nevenujem (okrem toho, že raz za dva dni mrknem sem na fórum). Dúfam ale, že aspoň ten kúsok trate čo som postavil trošku Dušanovi pomôže a on bude v stavbe pomaly pokračovať. Držím mu palce a ešte raz sa ospravedlňujem.
Ani oni jako učení kdysi z nebe nespadli, ale méně mluvili a více dělali. Takže si je vem jako vzor. V obou směrech.Gajdma napsal:..... musím říct, že to co postavil duuso a Ivan je oproti mé trati velká věc.