Trať ŽSR 130 Bratislava-Štúrovo /Komárom/

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Ak sa neobjavý iná ponuka ako výuka, tak si dam daj nejakú aktivitu, alebo nejakú jednoduchú si sprav. Stačí lokomotíva a 10m trasa...

nebulus napsal:
Ak sa neobjavý iná ponuka ako výuka, tak si dam daj nejakú aktivitu, alebo nejakú jednoduchú si sprav. Stačí lokomotíva a 10m trasa...

ale som si nastavil prohliženi trate ale skusim to uvidim čo to spravi,diky

no ked spustim aktivitu tak mi vyhadzuje hlasky: 1. že nevie nájst subor gui.sms a druha je selhala inicializace manažeru aktivity toto druhe sa mi už stalo pri trati 150 to som spravil že som preinštaloval MSTS a znovu dal do hry trat ale u tejto trati to nepomohlo asi sa na to znova vykašlem

To vypadá na potrhané nefunkční trasy. Napoví editor aktivit. Ale například, pokud není v trati alespoň jedna funkční aktivita, trať se nenačte, ale spadne. To platí obecně pro všechny trati.

Určite si tam sprav nejakú aktivitu, úplne banálnu ako písal Nebulus s krátkou trasou, bez trafficu, proste aby bol zápis v "ACTIVITIES,SERVICES a PATHS", potom to už ísť musí, daj vedieť.

Zbyněk Šemora napsal:
To vypadá na potrhané nefunkční trasy. Napoví editor aktivit. Ale například, pokud není v trati alespoň jedna funkční aktivita, trať se nenačte, ale spadne. To platí obecně pro všechny trati.

aktivitu mam EC171 ,takže ja to skusim znovu stiahnut uvidim čo to spravi

duuso napsal:
Určite si tam sprav nejakú aktivitu, úplne banálnu ako písal Nebulus s krátkou trasou, bez trafficu, proste aby bol zápis v "ACTIVITIES,SERVICES a PATHS", potom to už ísť musí, daj vedieť.

no dal som tam teraz global s tvojej stranky a už mi nevypisuje ten chýbajuci sms subor ale iba to Failed to open palette ale to je už maličkost sa tu o tom vela pisalo

Jeden dôležitý oznam:
Stavba trate dočasne pozastavená.Ivan toho nechal pre nedostatok času a teraz je to opäť u mňa, z mojej strany som spravil úsek odb.Močiar-BA Vajnory-Trnovec nad Váhom vchod, Ivan postavil úsek Ľudovítov-Tvrdošovce, spojeniu úsekov chýba cca 14 km.V súčasnej dobe mám rozpracovaných niekoľko projektov /kabíny,skiny/, takže sa trati zrejme nedotknem ale po ich ukončení zrejme začnem opäť pomaly ale isto robiť na trati, "zdochnúť" to určite nenechám len stavba pôjde pomaly-dôvod ? Pokiaľ viem tak všetci stavitelia tratí sú slobodní a bezdetní, ak sa mýlim nech sa mi výnimky ozvú a dajú rady ako to zvládať :D:D:D...ale aj keď pomaly určite budem stavať ďalej.

Duuso,tie postavené úseky od Ivana,neplánuješ vydať ako aktualizáciu ? reku to Palárikovo tam je strašne lákavé :lol:
Možno by sa tým potešilo veľa uživateľov ale je to samozrejme na tebe.

Naposled editoval moderátor:
Rocker napsal:
Duuso,tie postavené úseky od Ivana,neplánuješ vydať ako aktualizáciu ? reku to Palárikovo tam je strašne lákavé :lol:
Možno by sa tým potešilo veľa uživateľov ale je to samozrejme na tebe.
Já rozhodně nejsem proti,naopak,bylo by to super.Nejen Palárikovo, ale i Ľudovítov, a vůbec všechno to co postavil Ivan vypadá hezky a po sléze by se dokončil zbytek třeba už i Nové Zámky a pak si budeme moct projet celý úsek Blava-Nové Zámky :) To bude super, těším se

Naposled editoval moderátor:
Páni, naozaj ma mrzí, že som musel stavbu trate nechať, ale naozaj, nedostatok času je proti mne. V súčasnej dobe sa MSTS takmer vôbec nevenujem (okrem toho, že raz za dva dni mrknem sem na fórum). Dúfam ale, že aspoň ten kúsok trate čo som postavil trošku Dušanovi pomôže a on bude v stavbe pomaly pokračovať. Držím mu palce a ešte raz sa ospravedlňujem.

Lákavé to je, Ivan odviedol na dostavaných úsekoch dobrú prácu, to je fakt, ale nemá zmysel vydávať trať, kde je 50 km krajiny, potom 10 km len koľají a zase nejakých 20 km krajiny.To nie je v žiadnom prípade môj štýl...
Plánujem to spraviť asi tak, že všetky projekty, ktoré mám rozrobené /1 kabínu a 1 dosť náročný skin/ dokončím a potom rozbalím trať a budem sa jej venovať ale podotkýňam, že to bude len o tom, koľko budem mať času a toho je málo.Ak by sa mi podarilo v rozumnom čase spojiť Ivanov postavený úsek s mojím, čo je asi 14 km krajiny, stanice Tvrdošovce, Trnovec nad Váhom a zastávku Jatov tak by vznikol zjazdný úsek odb.Močiar-Palárikovo /78 km/ čo už stačí na slušné jazdenie takže v tomto stave by som zverejnil aktualizáciu č.1 a potom by som sa venoval striedavo Bratislave a Novým Zámkom, ale to už predbieham udalosti.
Ad Gajdma:Zostaň prosím pri zemi a nelietaj v oblakoch a hlavne prosím nezasieraj toto vlákno Tvojimi polodementnými príspevkami OK :wink:?

Ivan.ps napsal:
Páni, naozaj ma mrzí, že som musel stavbu trate nechať, ale naozaj, nedostatok času je proti mne. V súčasnej dobe sa MSTS takmer vôbec nevenujem (okrem toho, že raz za dva dni mrknem sem na fórum). Dúfam ale, že aspoň ten kúsok trate čo som postavil trošku Dušanovi pomôže a on bude v stavbe pomaly pokračovať. Držím mu palce a ešte raz sa ospravedlňujem.
Za skvělý úsek se není důvod omlouvat, duusovi tímto přeji ať se mu pokračování vydaří.Ivana naprosto chápu,taky si občas říkám, že s tím praštím.Ale pak si řeknu, 281 by se mi v simulátoru líbila, takže do toho dám všechno, a jdu do toho.Děkuji za skvělý úsek Ivane, si vážně skvělý stavitel a nemůžu se už dočkat, až vyjde aktualizace.
duuso:Co se týče toho zda je to nesmysl to vydávat.Tak už jsem se poučil,v MSTS není nic nesmyslem, všechno má nějaký smysl.Já třebas znám celou ŽSR 130 nazpaměť a musím říct, že to co postavil duuso a Ivan je oproti mé trati velká věc.

Gajdma napsal:
..... musím říct, že to co postavil duuso a Ivan je oproti mé trati velká věc.
Ani oni jako učení kdysi z nebe nespadli, ale méně mluvili a více dělali. Takže si je vem jako vzor. V obou směrech.

No dnes som porozmýšľal nad mojou ďalšou tvorbou do MSTS a po zhodnotení všetkých pre a proti som sa rozhodol tak, že s Nebulusom určite dotiahnem cab 240 až do konca, nakoľko to je dôležitá vec pre túto trať a so skinmi končím nadobro pokiaľ mi z RE zase nebude šibať ako predtým, skúsim požiadať niektorých priateľov o dokončenie dvoch rozpracovaných skinov čo mi ostali a po tomto všetkom budem aj to málo času čo mi stále zostane venovať trati ŽSR130, nakoľko po zhliadnutí Ivanovho úseku som len vyvaľoval oči...a konštatoval, že tento projekt neopustím ani keby som mal Štúrovo v MSTS uvidieť o 4 roky, takže takto.Čmelov som spravil už dosť a tie čo čakajú sa raz dočkajú...

Díky za povzbudenie Šneku, od Teba dobre padne, napísal som to len preto aby komunita vedela čo bude s traťou-takže ideme ďalej, aj keď pomaly ale ideme...

Však vím o čem píšu viz 180/183.Sice bych moc chtěl,ale je moc těžký ten čas brát dětem.Aspoň se snažím pár lidem naopak vyjít vstříc a pomoct jim v tom co můžu.

Já to naprosto chápu, já stavím pomalu a to ne kvůli toho, že bych měl nějakou práci, ale každý den tak uteče.Prostě když přijdu ze školy, tak k tomu usednu, ale pak mám práci, psát DÚ, pak se soustředit i na věci, jako udělat okresní kolo Zeměpisné olympiády.Ač se snažím stavět i u DÚ nebo u toho vyplňování ,tak udělám takovou odbytou hnusnou práci, že to stejně smažu a stavím znova.Teď jsem byl nemocný, předtím jsem jezdil stále pryč.Předtím jsem měl povinnosti ve škole a už tím se tak trať zdržela, že jestli bude v létě, tak sám budu skákat radostí.Ale tady přísahám, že cíle dosáhnu, jsem v podobné situaci, akorát to nejsou děti, když samotný ještě nemám ani občanku.I když už bych si ji měl pomalu zařizovat, ale sám ten problém mám.Takže tu situaci chápu já a doufám, že to chápou všichni.

Povzbuzení a podporu alespoň na dálku máš i ode mne. Trať je pečlivě udělaná, uživatelsky příjemná a ani na mé 2.5 roku staré PC "šunce" s ní nejsou žádné problémy.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře